Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hızır'a Olan Güvenim Artık Sıfır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Buğünkü eventte şifre başkalarına verildi Oda kuruldu şifre girdim yanlış dedi ama kesinlikle doğru yazdım Ardından bu sefer giricem diye sürekli denedim oda boşalsın diye en son şifre yerini açtım bekledim yavaş ve doğru bir şekilde yazdım ve şifre yanlış dedi. Benim şahsi görüşüm bu event işi hikaye...

Kısaca event satıldı!
bencede öyle dmxtr dedi, girdim hızlıca ama doğru bir şekilde yanlış dedi, benimde hızıra olan güvenim tamamen bitti.
Bu kadar kişinin hakkına gireceğini sanmıyorum . Yani müslümansa girmez beyfendi Ben ona güveniyorum
oda 14'e girdim fakat oda 0 a attı Ss.gif
(07-07-2011 05:12 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]oda 14'e girdim fakat oda 0 a attı Ss.gif

Banada ilk yazdığımda bu oldu sonrada şifre yanlış.
Bugün denemediğim için bir şey diyemiyeceğim ama bu kadarda abartmasak caps lock ya da yanlış yazım diyeceğim 3 kişi aynı hatayı yapmış olamaz.Biri de odadan atılmış şaşırtıcı.

(07-07-2011 05:08 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Bu kadar kişinin hakkına gireceğini sanmıyorum . Yani müslümansa girmez beyfendi Ben ona güveniyorum

Berkay bu cümleyi kurmadan önce bu haberi okusaydın. Big GrinBig GrinBig Grin
http://yurthaber.mynet.com/detay/sanliur...aldi/17411
Minareyi çalan kılıfını hazırlar...
evet ya bi 2 dakika önceden verdi bi oda kurdu kapattı Angry
ben tam 10 kere şifreyi denedim dmxtr ve hep adamlar benden hızlı yazdı sounnda tutturup girdim fakat sonrada düştüm Big Grin
valla gayet adaletli bir event oldu fakat ben dustum yinede dusenler alıcaklar 50k dinarlarını dmxtr di sifre hızlı olanlar girebildi hatta odaya en son giren bendim niu ların sonundaydımBig Grin
Event şikayetlerinizi Hızır a özel mesaj atarak bildirin.
Referans Adresler