Forumu bırakmaya karar veren kullanıcılardanım, geri döneceğimi sanmıyorum. Geri dönsem bile tek bir mesaj daha atmayacağımı düşünüyorum.
WARROCKTR'nin zaman geçirilmeye değecek bir forum olduğunu düşünmüştüm fakat yanılmışım.
Kaç gündür tüm üyelerin hatta bazı moderatörlerin bile annesine bacısına söven bir adam hakkında kıllarını kıpırdatmayan adminlerin olduğu bir forumda kalmam ne kadar doğru bilemedim.
Üzdüğüm Kırdığım Sinirlendirdiğim vs. Biri olduysa özür dilerim.
--Kendinize İyi Bakın--

sende kendine iyi bak hoşçakal

Gereken yapılır adalet yerini bulur emin ol

Söz ettiğin gibi bir forum olsaydı emin ol ben ve çoğu kullanıcı burada bulunmazdı.
Daima WTR \m/
Sende kendine iyi bak, hayatında başarılar dilerim.
(07-07-2011 03:17 AM)RaZe Yazılan: [ -> ]Söz ettiğin gibi bir forum olsaydı emin ol ben ve çoğu kullanıcı burada bulunmazdı.
Daima WTR \m/ 
Çok dediğin kullanıcı kim düzenli online kimler var adam akıllı açıklarmısın bana
(07-07-2011 03:28 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ] (07-07-2011 03:17 AM)RaZe Yazılan: [ -> ]Söz ettiğin gibi bir forum olsaydı emin ol ben ve çoğu kullanıcı burada bulunmazdı.
Daima WTR \m/ 
Çok dediğin kullanıcı kim düzenli online kimler var adam akıllı açıklarmısın bana
ben varDIM

Ama forumdan bir köpeği bile uzaklaştırmıyorlarsa zamanımı burda harcamam.
(07-07-2011 03:28 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ] (07-07-2011 03:17 AM)RaZe Yazılan: [ -> ]Söz ettiğin gibi bir forum olsaydı emin ol ben ve çoğu kullanıcı burada bulunmazdı.
Daima WTR \m/ 
Açıklamama gerek yok ki? Ana sayfada, sayfanın en altına gel bak. Bilgisayara geçince ayrıyetten birçok isim sayabilirim.
(07-07-2011 03:31 AM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ] (07-07-2011 03:28 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ] (07-07-2011 03:17 AM)RaZe Yazılan: [ -> ]Söz ettiğin gibi bir forum olsaydı emin ol ben ve çoğu kullanıcı burada bulunmazdı.
Daima WTR \m/ 
ben varDIM
Ama forumdan bir köpeği bile uzaklaştırmıyorlarsa zamanımı burda harcamam.
Sen halen gitmedin mi? o.O