Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sbs Açıklandı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
ah ah 3 sene önce bende yaşamıştımaynı stresi arkadaşlarla aynı anda öğrendik internet cafede Big Grin en yüksek benimdi 457.35puan ortalama 421.57 canını sıkma önemli olan sensin senin çalışman lazım yoksa and. lis. bi b*k değil
Düşük puan aldım diye üzülmeyin artık her okul aynı eğitimi veriyor ben anadolu lisesine gidiyorum 5 zayıf var kurtarmaya çalışıyom arkadaşlarım düz liseye gidiyorlar adamlar takdir teşekkür kısacası üzülmeyin.beyfendi
Hayırlı olsun...
aynı şekilde çalışırsanız her lise aynıdır sadece ortam farklıdır
(07-07-2011 10:49 AM)depozito Yazılan: [ -> ]Düşük puan aldım diye üzülmeyin artık her okul aynı eğitimi veriyor ben anadolu lisesine gidiyorum 5 zayıf var kurtarmaya çalışıyom arkadaşlarım düz liseye gidiyorlar adamlar takdir teşekkür kısacası üzülmeyin.beyfendi

(07-07-2011 11:16 AM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]aynı şekilde çalışırsanız her lise aynıdır sadece ortam farklıdır

Açıklamalar gayet yeterli. Dersler değişmiyor toplama toplamadır çıkarma çıkarmadır Big Grin

İnsanlar size Düz lise mezunumusunuz anadolu lisesi mezunumusunuz diye demiyecektir Lise mezunusunuz hmmmm diye diyceklerdir. Verilen eğitim aynı çünkü
hah benim ortalamam istediğim yeri tutuyor fakat biraz düşük Sad
Ortalama 429 SadSadSadSadSad
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler