beyler 6 aya yakın süredir bi türlü çarıma giremiyorum 15 gün ban yemiştim itemler duruyor çarın msn ine başka bi car atıldı 1 lwl bi çar bi türlü işin içinden cıkamıyorum yardım ederseniz sevinirim..
6 ay boyunca beklemessin simdimi aklına geldi yardım istemek

daha önce de konu açtım ilgilenen olmadı
Şifre değiştirmediği için çok kişi sorun yaşadı. Belli bir gün veriyor sana o günler arasında şifre değiştirmen lazım. Değiştirmiş miydin ?
Bu arada itemler durmuyor süreleri dolmuş.
şifreyi unuttum gizliden yapmaya calısıyordum gizliden de olmuyodu gizli de kalktı msn e gelmiyo napıcamı bilmiyorum baska bi car atmışlar msn e kafayı yeme üzereyim

Kullandığın ESN kodları biliyorsan ticket ile şansını deneyebilirsin ama üzerinden baya bir zaman geçmiş ne kadar etkili olur bilemem. Zaten hesap çalınmış ise eğer işler iyice karışır nc atılmış olabilir
(07-06-2011 11:54 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Kullandığın ESN kodları biliyorsan ticket ile şansını deneyebilirsin ama üzerinden baya bir zaman geçmiş ne kadar etkili olur bilemem. Zaten hesap çalınmış ise eğer işler iyice karışır nc atılmış olabilir
nc atılsa N/A yazar

(07-06-2011 11:54 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Kullandığın ESN kodları biliyorsan ticket ile şansını deneyebilirsin ama üzerinden baya bir zaman geçmiş ne kadar etkili olur bilemem. Zaten hesap çalınmış ise eğer işler iyice karışır nc atılmış olabilir
hesap çalınmış olamaz kimseye sifre vermedim msn de kimse bilmiyo
(07-06-2011 11:59 PM)blackcutter Yazılan: [ -> ] (07-06-2011 11:54 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Kullandığın ESN kodları biliyorsan ticket ile şansını deneyebilirsin ama üzerinden baya bir zaman geçmiş ne kadar etkili olur bilemem. Zaten hesap çalınmış ise eğer işler iyice karışır nc atılmış olabilir
Siz maile başka char atmışlar deyince aklıma geldi. Tek çare ESN kodlar ile ticket olabilir
(07-07-2011 12:01 AM)tommy34 Yazılan: [ -> ] (07-06-2011 11:59 PM)blackcutter Yazılan: [ -> ] (07-06-2011 11:54 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Kullandığın ESN kodları biliyorsan ticket ile şansını deneyebilirsin ama üzerinden baya bir zaman geçmiş ne kadar etkili olur bilemem. Zaten hesap çalınmış ise eğer işler iyice karışır nc atılmış olabilir
Siz maile başka char atmışlar deyince aklıma geldi. Tek çare ESN kodlar ile ticket olabilir
çara giremiyorum ki ticket atabileyim