Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kararımdan Vazgeçtim..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-06-2011 10:57 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]bilgisayar açılınca ilk girdiğim site burası Big Grin

İşte bir ortak nokta Big GrinBig Grin
(07-06-2011 10:54 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Doğru karar victory.gif
(07-06-2011 10:57 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]bilgisayar açılınca ilk girdiğim site burası Big Grin

+1 Helal Big Grin
Bu site sadece Warrock'tan bahsetmediği,güncel konulardan da bahsettiği için Warrock oynamayanlar da bu siteye girebiliyor.Çok güzel bir site ve çok güzel bir ortam var.
(07-06-2011 10:57 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]Sen forumu bırakıyorsunda bakalım forum seni bırakacakmı ?

Bakınız ben ne demiştim Smile
Ben bırakıyorum la şimdide hadi bakalım Big Grin
Yakında forumda "Tuvalete gidiyorum." "Azcık dışarı çıksam mı?" "Bugün günlerden ne?" diye konu başlıkları görürsem yemin ediyorum hiç şaşırmayacam. Bu nedir böyle ya. Ss.gif Tatile giden konu açar. Vazgeçen konu açar. Forumu bırakan konu açar. Bırakmaktan vazgeçen konu açar. Odaya giremeyen konu açar. vs. vs.
(07-07-2011 02:05 AM)Nb*Mokoko Yazılan: [ -> ]Yakında forumda "Tuvalete gidiyorum." "Azcık dışarı çıksam mı?" "Bugün günlerden ne?" diye konu başlıkları görürsem yemin ediyorum hiç şaşırmayacam. Bu nedir böyle ya. Ss.gif Tatile giden konu açar. Vazgeçen konu açar. Forumu bırakan konu açar. Bırakmaktan vazgeçen konu açar. Odaya giremeyen konu açar. vs. vs.

Forumdan ayrılmak kişisel bir konudur. Kişisel Konular bölümüne bu tür bi konu açmanın neresi garip acaba ?
(07-07-2011 02:09 AM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ]
(07-07-2011 02:05 AM)Nb*Mokoko Yazılan: [ -> ]Yakında forumda "Tuvalete gidiyorum." "Azcık dışarı çıksam mı?" "Bugün günlerden ne?" diye konu başlıkları görürsem yemin ediyorum hiç şaşırmayacam. Bu nedir böyle ya. Ss.gif Tatile giden konu açar. Vazgeçen konu açar. Forumu bırakan konu açar. Bırakmaktan vazgeçen konu açar. Odaya giremeyen konu açar. vs. vs.

Forumdan ayrılmak kişisel bir konudur. Kişisel Konular bölümüne bu tür bi konu açmanın neresi garip acaba ?

Madem ki vazgeçtin bırakıyorum diye açtığın konuyu editle. Ne gerek var konu kirliliğine ?
(07-07-2011 01:22 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Ben bırakıyorum la şimdide hadi bakalım Big Grin

Sinan bırakırsa ben de bırakıyorum beyler. Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler