Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yıldırım Demirören İfadeye çağırıldı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Alınan bilgiye göre, Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından yürütülen futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında, Yıldırım Demirören'in de "şüpheli" olarak Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine çağrılarak ifadesi alınacak.

Ayrıca, Beşiktaş Spor Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı'nın da bu kapsamda ifadesine başvurulacağı kaydedildi.

http://spor.ekolay.net/haber.asp?PID=263...rID=791968
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18190162.asp
http://w1.fotomac.com.tr/Genel/2011/07/0...-cagirildi
hayırlısı Smile
hayırlısı Smile
Şike olayının doğru olduğuna inanmıyorum.Eğer varsa bile Aziz Yıldırım ın bundan haberi yoktur.
Tutuklananlar oldu bu olaydan dolayı. Ama işin aslını açıklayan bir Allah'ın kulu çıkmadı..
(07-06-2011 09:16 PM)Berk BÜBER Yazılan: [ -> ]Şike olayının doğru olduğuna inanmıyorum.Eğer varsa bile Aziz Yıldırım ın bundan haberi yoktur.

Kimse Aziz Yıldırım'ın yaptığına inanmaz zaten melek gibi adam bi kanatları eksik..Bırakınya o kadar kanıt var..
(07-06-2011 09:37 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]
(07-06-2011 09:16 PM)Berk BÜBER Yazılan: [ -> ]Şike olayının doğru olduğuna inanmıyorum.Eğer varsa bile Aziz Yıldırım ın bundan haberi yoktur.

Kimse Aziz Yıldırım'ın yaptığına inanmaz zaten melek gibi adam bi kanatları eksik..Bırakınya o kadar kanıt var..

Berk'in kusuruna bakmayın sayın SAVCIM.
(07-06-2011 09:40 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]

Berk'in kusuruna bakmayın sayın SAVCIM.

Bu işleri bilmek için savcı olmaya gerek yok yayınlanan videoları resimleri görsen yeter o kadar savcı acıklama yaptı son 5 hafta fenerin oynucağı maçların skorlarını dinlediğimiz telefonlardan biliyorduk diye..

Ne dediğini sanıyorsun arkadaşım dün gece futbol yorumcularını dinlemedin mi ? Bilip bilmeden gelme kanıt falan yok arkadaşım sadece komplo var bu işte emenike ve eskişehirspor'dan transfer edilen sezer öztürk'te serbes bırakıldı bu işin düğümleri çözülüyor yavaş yavaş !
(07-06-2011 09:43 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]

Ne dediğini sanıyorsun arkadaşım dün gece futbol yorumcularını dinlemedin mi ? Bilip bilmeden gelme kanıt falan yok arkadaşım sadece komplo var bu işte emenike ve eskişehirspor'dan transfer edilen sezer öztürk'te serbes bırakıldı bu işin düğümleri çözülüyor yavaş yavaş !

Serbest bırakıldı çünkü gözaltında tutmanın belirli bir süresi vardı aziz yıldırımda serbestti noldu şimdi tekrar tutukladılar fenerbahçe as başkanı tutuklandı sivas kalecisi tutuklandı bülent uygun , ümit karan tutuklandı.İbrahim Akın'ın fenerbahçenin verdiği 100 bin doları almadan önce hocayı aradığı dinlemelerden öğrenildi kaç tane kanıt var ne komplosu acın gözlerinizi hala aziz yıldırıma büyük başkan diyen var önce fenerbahçenin lekesini temizlemeye calısın adaletle şike yaptınız kabullenin herkes %99 düşcek gözüyle bakıyor..
Referans Adresler