Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock Olimpiyatları Etkinlikler (06/07/2011)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Burak Kandöker

6 Temmuz Saat 16:00

Haftanın III. Etkinliği

-Etkinlik: Başkanın Korumaları!
Harita: Ravello 2nd St.
Oyun Bilgisi: Arsa Alan Savaşı - Ölüm Maçı - 16 Asker
Hikaye: Adminler iki takımın da hedefi haline gelmiştir. Her takım kendi adminini korumak zorundadır.Hangi takım rakip admini 6 kere öldürürse kazanacaktır.

Tahmini Süre:1.0sa

Ödüller:Kazanan takım birincisi-60 günlük Gold M4A1 ve 55k Dinar
Kazanan takım geri kalan-40k Dinar
Kaybeden takım birincisi-30 günlük Gold Scorpions ve 30k Dinar
Kaybeden takım geri kalan-30k Dinar

Haftanın IV. Etkinliği

Etkinlik: Roketle Yoket!
Harita: Ohara
Oyun Bilgisi: Geniş Savaş Alanı - Ölüm Maçı - 32 Asker - 200 Kill - SADECE ROKETATARLAR VE SAVAŞ ARAÇLARI
Hikaye: Derbaran kuvvetleri de N.I.U kuvvetleri de sadece roketatarlarla kalmıştır! Cephanede Stingers, RPG-7 ve M202A1 dışında silah kalmamıştır.Savaş araçları ve roketatarlarla daha fazla kill yapan takım kazanacaktır!

Tahmini Süre:1.0sa

Ödüller:Kazanan takım-60 günlük Nickel M249 Mini+65k Dinar
Kaybeden Takım-30 günlük Gold RPG-7+45k Dinar
İnternetimin "kıytırık" olması nedeniyle (konuyu hatırlarsınız...) Oda dolduktan 10-15 saniye sonra şifreyi görebiliyorum. Evente katılma ihtimalimi 0%a düşürüyor -.-'Angry
şifre yazıyomuki ?
ya arkadaş 600kbla dosya indiren bir pcdeyim oyun themida hatası veriyor Angry
ya bişey diycem hani evente girebildim, 1. ciyim peki ya büyük ödülü kazanmak için beni oyundan atarlarsa Big Grin
haha lobi muhabbetlerine bakın ! Big Grin
(07-06-2011 03:54 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]ya bişey diycem hani evente girebildim, 1. ciyim peki ya büyük ödülü kazanmak için beni oyundan atarlarsa Big Grin

Big GrinBig GrinBig Grin
(07-06-2011 03:56 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]haha lobi muhabbetlerine bakın ! Big Grin

Ahahaha yerlerdeyim şuan Big Grin
Evetn odasında odadan atma off dur atamazlar seni kasma Big Grin
Bilgilendirme için teşekkürler Smile
Salise sürdü mü ? Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler