Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Rekorlar bölümü ile ilgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bildiğiniz gibi Rekorlar Albümü müz artık ödül kazandırıyor.
Ancak şöyle bir durum var sürekli güzel skorlar yükleniyor amenna peki bu skorlar kime ait ?Demek istediğim kişisel bilgilerin de "A" nıck'ini belirten insanları "B" ve "C" nicklerinde ki SS ler paylaşıp buna ziyaden puan almaları sizcede mantıksız değil mi ? Benim önerim kişisel bilgilerinde belirtilen charlar dışında yapılan skorların kabul edilmemesi veya puanlamaya dahil edilmemesidir. Yokssa iyi bir skoru google'den bile bulup buraya yükleyebiliriz kim anlar ki ?

Benim görüşüm bu şekilde teşekürler beyfendi
Ama tek bir çar kullanmıyoruzki bugün bu çarda yarın öbür çarda oluyoruz. Şahsen ben 4-5 çarda olabiliyorum
(07-06-2011 01:13 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]Ama tek bir çar kullanmıyoruzki bugün bu çarda yarın öbür çarda oluyoruz. Şahsen ben 4-5 çarda olabiliyorum

İyi de imzasını sürekli dinlediğim bu tür skorlar googleden bile bulunabilir o zaman ben memet(fredy505) den alayım 50lik 45 lik cqc skorlarını olsun bitsin
Katılıyorum Berkay .
Haklısın. Zaten dün böyle bir olayla karşılaştık ama forumda arama yapınca SS'nin asıl sahibini bulduk ve başkasının SS'sini paylaşan kişiyi tatile yolladık. Lakin herkes forumda olacak veya buraya eklicek değil skorunu. Yani dediğin gibi olayların olması kaçınılmaz. Bunun için bir çözüm düşünmek lazım
ben mesela hep kendi charımla koyarım nick l2eddr4q0ndur ama, bilen bilir yani bundan 22 gün önce nc atmamla l2eddr4q0n gitmişti. Yoksa o skorların hepsi tamamen bana ait, ayrıca katılıyorum google'a rekor warrock skorları yaz süper ss'ler çıkıyor.
bencede öyle olması lazım victory.gif
güzel bir öneri. Milletin accountlarını bilemeyiz ama koyulan SS'leri sizde inceleyerek yardımcı olabilirsiniz
Referans Adresler