Gerçekten yeter ya ne zaman bi CQC haritasına girsem hacksin sen *** gibisinden şeyler söyliyorlar.ve sonrada kickliyolar hayır hack programı barındırsam neysede iyi oynayanlara neden bi çamur atma telaşı

geçen hafta yeni bir hesap açtım 1 haftadan beri 1 lwl im.neden? bir hafta boyunca 50-60 kere kicklediler.Bunun bi yolu yokmu ya artık kicklenmemek için kendimi onlara öldürtmeye başladım
Klasik cevabı veriyorum "Arkadaşlarınla oyna." Yoksa malesef daha çok kicklenirsin zaten son zamanlarda oyunda yaş sınırı aşırı düştü, tabi saygıda.
Hiç bir arkadaşımda oynamıyoki.Bizim sunucudaki türklerin zaferin parayla premium la değil yetenekle kazanıldığını geç anlıycaklar.Çünkü bi premium üye olanlar fazla kişi vurursa yadırganmıyo
Komikler ya ben 80 oldum hala aynı şeyleri duyuyorum, her vurduğum adam ağlıyor

Takmaaa

Bende sana seslenim yeterrrrrrrr açacağın konuyu bir bak ts bölümü ile ne alakası var bu konunun yeterrrrr bıktım genelde 8lik Odalara gir atılma sansin daha azalır
hayır o değilde karşıdan birisi söylüyor şu hack diye bizden birisi daha sormadan vote atıyo hayır her girdiğim yerden kicklenirsem nasıl level atlıycam ben? Ama bence hack olmadığımı biliyolar ama ya 1 lwl lik adamdan vurulmaya tahammül edemiyolar yada hack açmak için "o hack açarsa bende açarım deyip" bahane uyduruyolar
yav ne biliyim taşı konuyu istersen ben sinirden nereye konu açtığımın farkında değilim.Sen diyince anladım.Hem zaten 8 li savaşlarda kickliyolar en fazla khalide
11 levele kadar sıkacaksın dişini sonra adam gibi odalarda oynarsın
Zombi oyna tek başına ffa kas ...
(07-06-2011 11:40 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Komikler ya ben 80 oldum hala aynı şeyleri duyuyorum, her vurduğum adam ağlıyor
Takmaaa 
Solder hackkkk atsanıza nasıl vuruon lan gibi
Benden sana tavsiye hiçbir şekilde karşılık verme geçen adamın bırı sen whsın yok tw ver wrfire a konu acıcam falan iyi dedim git aç ve bırkac tanede acıklama yaptım dunden berı adamın nıckı arıyorum hadı benı ıfsa et dıye pm atıcam

sadece gul gec klanın varsa klan odası kurun beraber taklılın yoksa forumdan bır kac arkadas bul onlarla takıl cok sukur 3 tane buldum ınsallah artar bu sayı

Hep böyle olur arkadaşlarımın da dediği gibi arkadaşlarınla oyna arkadaş illa okuldan vs. olması gerekemz kendine göre iyi bir arkadaş bulursun zaten 8'lik odalarda 1 kişi senin arkadaşın olursa hiç atılmazsın.Ya hep söylüyorum ama o insanlar kendilerine güvenmediği için başkalarına güvenemiyor.

Sen takma oyna.