Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: -=Yaz İndirimi ve Birçok Yenilik!=-
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4

Burak Kandöker

[Resim: 2222xm.png]
Yaz İndirimi Sonunda Başladı!

Bugünden İtibaren Başlayıp8 Temmuz'a kadar devam edecek, bütün silahlara ve özel PX itemlerine %33 İndirimli sahip olabilirsiniz!!!

Bu indirim Premium,Şans Kutuları ve zaten geçerli olan indirimli silahlar için geçerli olmayacak.

Bugün Saat 3'te Başlıyor!

- Yeni Random Box'lar #4 ve #5 uzun süreli 8. sloth silahları ile karşınızda!
+ Random Box #4 90 Günlük Gold MP7A1'e Sahip!
+ Random Box #5 90 Günlük Gold M60'a Sahip!
Gelecek Olan Yenilikler 7/6/2011

- Yeni Bikini Event Yarın Sizlerle!
+ Geçtiğimiz Yaz Başlayan Su Savaşları Geri Dönüyor!
+ Odyssey Haritası Yeniden Oyuncularla Buluşuyor!
---Değişiklikler (7/8/11)---

- Premiumlarda Yeni Değişiklikler!

-Gold Premium $14.95 -

+ Super Master (PX Item)
+ Red MP5K
+ +50% XP
+ 55,500 Dinar
+ %20 Market İndirimi
+ Tüm Haritalara Erişim
+ PX İtemlerine Erişim
+ 5. Slot Kullanabilme Özelliği
+ 30 Gün Süreli

-Silver Premium $7.95 -

+ +30% XP
+ 30,000 Dinar
+ %10 Market İndirimi
+ Bütün Haritalara Erişim
+ PX İtemlerine Erişim
+ 5.Slot Kullanabilme Özelliği
+ 30 Gün Süreli

- Bronze Premium Kaldırılacak -

Platinum Premium (TBA)

Bikini ve Su Balonu Savaşı Etkinlikleri Hakkındaki Detaylar Daha Sonra Açıklanacak!

Market'i Takip Edinve bu çılgın indirim sonsuza dek kalkmadan bu indirimden yararlanın!
Silverda 5. slot süper olmuş boşuna aldım ya erkenden Big Grin
(07-06-2011 01:47 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Silverda 5. slot süper olmuş boşuna aldım ya erkenden Big Grin

=((( Daha dün silver aldım ! Angry

Edit : Bilgilendirme İçin Teşekkürler. Bana yaramasa bile çoğu kişiye yarayacağından eminim -.-''
Red mp5k gold alana otomatik mi geliyor ? Bide 5. sloth yazıyor o boşuna mı gelmiş yoksa silah koyabilecek myiz?

Edit: Cevabımı aldım teşekkürler.

Burak Kandöker

(07-06-2011 02:02 AM)Nb*Mokoko Yazılan: [ -> ]Red mp5k gold alana otomatik mi geliyor ? Bide 6.slot yazıyor o boşuna mı glmiş yoksa silah koyabilecek myiz?

Edit: Bir de +30 gün süreli derken totalde 60 gün mü olucak 30 günlük gold & silver pre alana?

İstemeden bir hatamı buldun teşekkürler yazarken elim kaymış 5. Sloth olarak düzelttim.
(07-06-2011 02:09 AM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]
(07-06-2011 02:02 AM)Nb*Mokoko Yazılan: [ -> ]Red mp5k gold alana otomatik mi geliyor ? Bide 6.slot yazıyor o boşuna mı glmiş yoksa silah koyabilecek myiz?

Edit: Bir de +30 gün süreli derken totalde 60 gün mü olucak 30 günlük gold & silver pre alana?

İstemeden bir hatamı buldun teşekkürler yazarken elim kaymış 5. Sloth olarak düzelttim.

Keşke elin değmişken diğer sorularımı da cevaplasaydın Sad

Burak Kandöker

(07-06-2011 02:11 AM)Nb*Mokoko Yazılan: [ -> ]
(07-06-2011 02:09 AM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]

Keşke elin değmişken diğer sorularımı da cevaplasaydın Sad

Evet Premium aldığınızda otomatik listedeki silahlar gelicek ayrıca o +30 gün değil o sadece liste işareti (+) olarak yazılmış, normalde 30 gün yazıyor =)
İngilizcesini okumuştur.Bilgilendirme için teşekkürler.Smile
Çok güzel iyi oldu Smile
bilgi için saol platınum pre hakkında bılgı varmı
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler