07-05-2011, 10:08 PM
07-05-2011, 10:11 PM
BF3 çıkıyor sen Bad Company 2 diyorsun yahu 

07-05-2011, 10:12 PM
Aynen
Ama güzel yine de 
Ama güzel yine de 
07-05-2011, 10:13 PM
07-05-2011, 10:32 PM
Güzel oyun ama sen bf3 ü almaya bak 

07-05-2011, 11:52 PM
(07-05-2011 10:08 PM)camp3rush Yazılan: [ -> ]
gerçekten aksiyon filmi gibi süper etkilendim valla yeni pc alıyım ilk bfbc2 yüklicem
şimdi gelde sinirlenme
Sana tek bir sorum var arkadaşım. 1 Mesaj kasmak bile senin için büyük bir şey ifade ediyorsa bu ifadenin açıklamasını yaparmısın ? Yani post kasmak için niye uğraşıyorsun.
1- Öncelikle İnsan bi oyunu araştırır eder değil mi ? O oyun taa geçen yıl çıktı ve sen şimdi bunu paylaşıyosun. Normal bir insan olarak verilen tepki şöyle olmalıdır "ya kaç yıl geçti zaten çok tutulan beğenen bir oyun herkezte biliyordur paylaşmanın anlamı yok" der.
2- Zaten senin Black Ops'la ilgili bir imzan vardı. Zaten Black Ops gibi oyunu biliyorsan en çok çekişen Battlefield Olduğunu bilip Bad Company 2'yide bilmeme gibi bir lüksün yoktur zaten.
3- Herşeyi geçtim bir sürü bahane söyledin tabi hepsini inadına söylersin kendini savunmaya başlarsın ama forumu araştırıpta en azından bu forumda BFBC2 hakkında bir çok bilgiye sahip olan çeşitli videolarında paylaşıldığı başlıklar görebilirsin. Ama sen hala filmi taa en başa sarıp trailer koyuyorsun.
Gerçekten post kasmandaki amaç nedir bir hedef bir kriter mi koydun kendine ?
07-06-2011, 10:42 AM
(07-05-2011 11:52 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ](07-05-2011 10:08 PM)camp3rush Yazılan: [ -> ]
gerçekten aksiyon filmi gibi süper etkilendim valla yeni pc alıyım ilk bfbc2 yüklicem
şimdi gelde sinirlenme![]()
![]()
![]()
Sana tek bir sorum var arkadaşım. 1 Mesaj kasmak bile senin için büyük bir şey ifade ediyorsa bu ifadenin açıklamasını yaparmısın ? Yani post kasmak için niye uğraşıyorsun.
1- Öncelikle İnsan bi oyunu araştırır eder değil mi ? O oyun taa geçen yıl çıktı ve sen şimdi bunu paylaşıyosun. Normal bir insan olarak verilen tepki şöyle olmalıdır "ya kaç yıl geçti zaten çok tutulan beğenen bir oyun herkezte biliyordur paylaşmanın anlamı yok" der.
2- Zaten senin Black Ops'la ilgili bir imzan vardı. Zaten Black Ops gibi oyunu biliyorsan en çok çekişen Battlefield Olduğunu bilip Bad Company 2'yide bilmeme gibi bir lüksün yoktur zaten.
3- Herşeyi geçtim bir sürü bahane söyledin tabi hepsini inadına söylersin kendini savunmaya başlarsın ama forumu araştırıpta en azından bu forumda BFBC2 hakkında bir çok bilgiye sahip olan çeşitli videolarında paylaşıldığı başlıklar görebilirsin. Ama sen hala filmi taa en başa sarıp trailer koyuyorsun.
Gerçekten post kasmandaki amaç nedir bir hedef bir kriter mi koydun kendine ?
post kasmak gibi bir amacım yok.oyunun uzun süredir piyasada olduğunuda biliyorum.sadece hoşuma gittiği için koydum.rahatsız eden nedir ben onu anlamadım alt+f4 çek ya sen
07-06-2011, 12:46 PM
Gerçekten Şahane bir oyun multiplayerı çok gerçekçi grafikleri oynanışı herşeyiyle mükemmel zevkli bir oyun.ben 1 yıldan beri oynuyorum herkesede tavsiye ederim multiplayer oynamanızı..