Beyler tatilde internet açtıracağım yazlıktaki evime yarın oradayım fakat durum şu telekoma sordum 2 aylık sınırsız pakete üye olacakken gelen bir haber ile durumun çok yoğun, paketin ise şu an aktifleştirilemeyeceğini öğrendim.
Hemen açılabilecek 6gb lık kotalı internet varmış ellerinde, sınırsızın ne zaman açılacağı belli değil. Olimpiyatları kaçırmak istemediğim için 1 aylık 6 gb paket günlük 5-6 saat War Rock- onun dışında 7-8 saat forum şeklinde aşılır mı ? Lütfen kesin bir cevap yazın dostlar.
Yardım etmek isterdim ama bu konu hakkında bilgim yok

İnternet hizmetini arayıp sor bi
Ey DSL diye bir program var onu aç 1 saat wr oyna 1 saatte yedigi kotadan hesapla eskiden 1 saatte 37 mb kota yiyordu ve 5 saatlik bir oyunla kotayı 1Gb küsür asıyordu
bende 3 saatte 300 mb yiyo en fazla forum dahil
(07-05-2011 05:01 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]Ey DSL diye bir program var onu aç 1 saat wr oyna 1 saatte yedigi kotadan hesapla eskiden 1 saatte 37 mb kota yiyordu ve 5 saatlik bir oyunla kotayı 1Gb küsür asıyordu
37mb saatte diyorsun 5 saatte 1 gb ı aşıyor diyorsun ? Kesin bir bilgi lazım bana
(07-05-2011 05:19 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ] (07-05-2011 05:01 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]Ey DSL diye bir program var onu aç 1 saat wr oyna 1 saatte yedigi kotadan hesapla eskiden 1 saatte 37 mb kota yiyordu ve 5 saatlik bir oyunla kotayı 1Gb küsür asıyordu
37mb saatte diyorsun 5 saatte 1 gb ı aşıyor diyorsun ? Kesin bir bilgi lazım bana
4 gb kotada kotayı 1 küsür geciyordu o programı indirirsen cok rahat hesaplarsın
bence geç denizin karşısına çek iki bira ohh rahat rahat iç

(07-05-2011 05:42 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]bence geç denizin karşısına çek iki bira ohh rahat rahat iç 

Teamspeak kullanmazsan aşmaz.