Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Olimpiyatların ilk ayağı birazdan !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Katılan varsa başarılar... Smile
2.odada kuruldu hazırda bekleyinBig Grin
Off yaa Big Grin yazım sn surmedi giremedik gine
Giremedik ya 2 sine de tüh.
kesin torpil yapıyorlar cıkar cıkmaz yazıoz ama giremiyoruz cok garip
buyuk yazmış ya sildim giremedim Big Grin
Oda 26 daki event'a girdim ama odadaki herkezin normal oyuncu olduğunu görünce çıktım Angry

Gerizekalı admin ve pixel. Odayı söylüyolar odada yoklar herifler AngryAngry. Benim gibi düşünen olsa çıksa onların hakları yenicek Ss.gif
(07-05-2011 04:29 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Oda 26 daki event'a girdim ama odadaki herkezin normal oyuncu olduğunu görünce çıktım Angry

Gerizekalı admin ve pixel. Odayı söylüyolar odada yoklar herifler AngryAngry. Benim gibi düşünen olsa çıksa onların hakları yenicek Ss.gif

senin gibilerde var suan oda 14 kişi ve cıkan kişiler odada admin yok diyor ama user liste 2 adminde odada gözüküyor.
(07-05-2011 04:44 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]
(07-05-2011 04:29 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Oda 26 daki event'a girdim ama odadaki herkezin normal oyuncu olduğunu görünce çıktım Angry

senin gibilerde var suan oda 14 kişi ve cıkan kişiler odada admin yok diyor ama user liste 2 adminde odada gözüküyor.

Tamam ama eventlerin hepsi admin odada gözükürken varda niye bu odayı açarken sadece izleme modunda kalıyor ?

Kim bilir kaç kişi çıktı Admin yok odada diye. Tamam odada gözüktüğünü biliyoruz ama bi anda niye böyle bi değişik şey uyguluyor ?
Girmek istiyordum kursdan dolayı giremedim ya Sad
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler