(07-05-2011 02:45 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]fener 2. lige düşerse bedavaya gidecek yabancılar o yüzden gelmişlerdir.
fenerin 2. lige düştüğü vakit gs Allah bilir kaça düşer, ben amatör diyorum

(07-05-2011 05:31 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ] (07-05-2011 02:45 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]fener 2. lige düşerse bedavaya gidecek yabancılar o yüzden gelmişlerdir.
az biraz haber okusaydın ne dediğimi anlardın.Herhangi bir haber sitesine gir ve bol resimli şikecileri gör.Ne demişler gözümle görmeden inanmam.İlla görmeniz için gözünüze sokmamızmı lazım.Bu arada biz şerefimizde 8. bitiririz.aramızdaki farkta bu olsun.
(07-05-2011 05:31 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ] (07-05-2011 02:45 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]fener 2. lige düşerse bedavaya gidecek yabancılar o yüzden gelmişlerdir.
Böyle dediğine göre Galatasaray uefayı aldığında fenevin şampiyonlar ligi şampiyonu olması lazımdı

Ortada kanıtlanmış bir şey yok. Sadece gözaltına alındılar ve araştırılıyor. Bunları görerek sanki olayların içindeymiş veya sanki soruşturmayı kendi yürütüyormuş gibi hala rüşvet var diyen bir zihniyet anlayamıyorum sadece hayal gücünüzü geliştirirsiniz . Ne olursa olsun hangi gerçek bu yıl beşiktaşı - galatasarayı - trabzonspor'u yendiğimizi değiştirir ? Başkalarının başarısızlıklarını kendilerine başarı sayanlar fukara zihinlerinde ukala düşünceler beslemekten öteye geçemezler.