Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BattleField Hesabım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bir adet EA hesabım var. Bu hesapla üç battlefield oynadım.

Battlefield Bad Company 2
Battlefield Heroes ( M16, SOF M16 ve bir takım elbise üstü sınırsız süreli var)
Battlefield Play4Free (Elite MP7 ve 17 Mermilik bir pistol'den Sınırsız Süreli var)

Bu 3 oyunda aynı hesapta. Bu hesabım tahmini değerini merak ediyorum.
BF play4free'deki hesap değer etmez.BC2'deki charın özelliklerine bakmak lazım, lvl kd vs.

Genel olarak söylersek bu tip hesaplar pek para etmiyor.Diğer oyunlardaki gibi lvl item,retail ıvır zıvır gibi bi durum olmadığından.Parayla nakit almışsan chara ozaman iş değişir.
(07-05-2011 12:10 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]BF play4free'deki hesap değer etmez.BC2'deki charın özelliklerine bakmak lazım, lvl kd vs.

Genel olarak söylersek bu tip hesaplar pek para etmiyor.Diğer oyunlardaki gibi lvl item,retail ıvır zıvır gibi bi durum olmadığından.Parayla nakit almışsan chara ozaman iş değişir.

O Battlefield Heroes ve P4F ye para yatırdım baya. Toplam 5000 BF falan.
(07-05-2011 12:12 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(07-05-2011 12:10 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]BF play4free'deki hesap değer etmez.BC2'deki charın özelliklerine bakmak lazım, lvl kd vs.

Oynadığım zamanlarda bende BF alacaktım.Türkiye'de satışı yoktu.Sen nasıl aldın ? Paypalmı yoksa SMS yolu ile alınabiliyormu ?
bfbc2 kutulu 30 tl steamde geçen 7.5 dolar falandı. birde Battlefieldde charın para ettiğini ilk defa sizden duyuyorum.
(07-05-2011 12:24 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]
(07-05-2011 12:12 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]

Oynadığım zamanlarda bende BF alacaktım.Türkiye'de satışı yoktu.Sen nasıl aldın ? Paypalmı yoksa SMS yolu ile alınabiliyormu ?

Sms
Key 30 lira en fazla 35-40 liraya satarsın.
(07-05-2011 03:16 PM)V. Makarov Yazılan: [ -> ]Key 30 lira en fazla 35-40 liraya satarsın.

Key 30 TL'de diğer oyunlarda en az 50TL harcadım + levelları
Battlefield Play4free De para etmez Etseydi Benim Hesap Ederdi Smile)
Referans Adresler