Facebook'da duvarında birşey paylaşınca biri'de begenince bir bilgilendirme sistemi oluyor bence aynı şey burada'da olmalı ama belki bunu yapmak biraz zaman alır.Mesela + rep mı verildi hemen bilgilendirme sisteminden anlarız?
Tabi ki de bu benim fikrim yorumları kırıcı olmadan yazın

zaten şöyle bir şey yokmu konuya abone olma gibi, daha demin gördüm forumda bu konu hakkında email ile bilgilendirilmek istiyorum diyordu. zaten repini anlarsın kim vermiş diye bakınca

Bu dediğin çok fazla mail trafiği anlamına geliyor dostum.
18k üyeli bir platformda tek bir bildirim bile günlük bayağı yüksek bir trafik anlamına gelir.
Bağlantımızı mümkün olduğunca az yormaya çalışıyoruz çünkü üzerinde 4 adet devasa TS'ler var.
Hizmet verdiğimiz TS Sunucularının sorun yaşamasını istemeyiz.
Yorumlarınız Kırıcı Olmasın

Egenin Dediği Gibi Konuya Abone Olabiliyorsun Cevap Geldiğinde seni Bilgilendiriyor
(07-05-2011 11:54 AM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]zaten şöyle bir şey yokmu konuya abone olma gibi, daha demin gördüm forumda bu konu hakkında email ile bilgilendirilmek istiyorum diyordu. zaten repini anlarsın kim vermiş diye bakınca 
Ben msn'i hep açık tutmuyorum ya hergün kim rep vermiş diye bakmak çok saçma olur ,bence bilgilendirme sistemi iyi olurdu?
(07-05-2011 11:56 AM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Bu dediğin çok fazla mail trafiği anlamına geliyor dostum.
18k üyeli bir platformda tek bir bildirim bile günlük bayağı yüksek bir trafik anlamına gelir.
Bağlantımızı mümkün olduğunca az yormaya çalışıyoruz çünkü üzerinde 4 adet devasa TS'ler var.
Hizmet verdiğimiz TS Sunucularının sorun yaşamasını istemeyiz.
Haklı. Ayrıca gereksiz birşey de olsa forumda rep trafiğinin biraz fazla olması bunu biraz daha zorlaştırıyor