Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Powerlevel clanı ifşa etmek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-05-2011 11:18 AM)melekk53 Yazılan: [ -> ]diyerleri banlayabilirsiniz ama legendkingi zor gibi adam tam çakal bütün projeyi kurmustur o

gör banlatcam onu, onun bütün hesaplarını biliyorum: 53kral78 77 lv banlandı, efsanekral78 banlandı, efsaneqral78 banlandı, şimdide bu banlatcam merak etme
(07-05-2011 11:18 AM)melekk53 Yazılan: [ -> ]diyerleri banlayabilirsiniz ama legendkingi zor gibi adam tam çakal bütün projeyi kurmustur o

Sen tanıyorsun galiba Smile Seni de tanıyalım ?
xfire kaliteli video programıdır fakat siteye upluad ederken biraz beklemen gerekir hyhercam fraps gibi altarnatifleride deneyebilirsin.

Senin Ban Yeme Gibi Bir Durumun Olamaz Şöyle Olur 16lık Opk Odalarında Girersen Ban Yersin Tavsiyem Yeni Bir Hesap Açıp Onunla bu Düşüncelerini Gerçekleştirmen Smile
(07-05-2011 11:43 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]xfire kaliteli video programıdır fakat siteye upluad ederken biraz beklemen gerekir hyhercam fraps gibi altarnatifleride deneyebilirsin.

Senin Ban Yeme Gibi Bir Durumun Olamaz Şöyle Olur 16lık Opk Odalarında Girersen Ban Yersin Tavsiyem Yeni Bir Hesap Açıp Onunla bu Düşüncelerini Gerçekleştirmen Smile

tamam açtım pekide adam 1 lv hesabı odasına alacakmı Big Grin
(07-05-2011 12:43 PM)melekk53 Yazılan: [ -> ]kb yında siz hiç kimseyi banlatamazsınız elinizde bi kanıt yok
siz bölelerini banlatmaya calışcagınıza önce 2seanpaulun statstına bakın öle böle konular acın ezik warrocuklar Big Grin

Sen kralsın heralde?
(07-05-2011 02:53 PM)FrankCadilllac Yazılan: [ -> ]Özledinizmi beni Big Grin yani frankı rahat olun gelicem bir kac hafta sonra Big Grin hee bu arada legendking yani faruk u 53kral78 i yani onu banlıyamazsınız o sizde akıllı ee bana cekmiş Big Grin bunu unutmayın siz hiç bir **deilsiniz
ben oyuna dönemde millet opk görsün miras değil opk Big Grin power kasarız benim kardeşimle onuda banlıyamazsınız .

kafan mı güzel senin, 53kral78 i banlayamazsınız diyor Big Grin git bir statsına bak banlanalı kaç ay olmuş Wink ayrıca zekiyim diyorsunda zeki olsan böyle işlere kalkışmazdın victory.gif bu arada başkasının banlanan hesabının kendininmiş gibi göstermeye çalışma
(07-05-2011 10:44 AM)Berk BÜBER Yazılan: [ -> ]Yanlız loby de video ile kanıt olmaz onları oyun odasının içinde power yparken çekmek lazım video ya.
(07-05-2011 01:24 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]
(07-05-2011 12:43 PM)melekk53 Yazılan: [ -> ]kb yında siz hiç kimseyi banlatamazsınız elinizde bi kanıt yok
siz bölelerini banlatmaya calışcagınıza önce 2seanpaulun statstına bakın öle böle konular acın ezik warrocuklar Big Grin

Sen kralsın heralde?

Bencede öyle, ezik diyen kendini pro gören adam daha oynadığı oyunun adını yazamıyo. Smile
Gerekli cevap verilmiş.Konu dışı konuşmalar başlamış.Bundan dolayı kilit !
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler