Merhabalar... Oyunda bi arkadaşımın karakterine G1 veya premium yüklemek istiyoruz ... Fakat hesaba girince şifreyi değiştirmemizi istiyor ... E-mail yazıyor ... Fakat biz e-mailin şifresini unuttuk ve gizli sorusunu da bilmiyoruz ...Yani hesaba warrockdan giriliyo ... Oynanıyor ama g1 vs... yüklenemiyor ... Biraz karışık oldu ama bi çözümü var mı ?

Düzenlendi... Arkadaşım anladığım kadarıyla forumda yenisin. Lap diye konu açmadan önce bir
FORUM KURALLARIna bakmayı deneyebilirdin. Konunun tamamının kalın,italik ve büyük yazılması yasaktır. Hadi onlarıda geçtim her sözcüğe büyük harfle başlamanın ı harfini kullanabiliyorken i harfini kullanmanın amacı nedir ? Bir büyük bir küçük harf kullanmanda varya neyse.
FORUM KURALLARIna bir bak tekrarında uyarı puanı gelebilir...
geçmiş olsun o zaman, o hesap gitmiştir
Kardeş üzgünüm ama tıcket atsanda pek bir şey değişmez hepsini unuttuysanız geçmiş olsun derim..
Aynı şey bana da oldu bu çok gereksiz birşey ama bir 29 lvlım birde 28 lvlım gitti

geçmiş olsun...
Hmm tamam sağolun

... Daha yeni char açcaz

) ...
(07-04-2011 09:57 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Düzenlendi... Arkadaşım anladığım kadarıyla forumda yenisin. Lap diye konu açmadan önce bir FORUM KURALLARIna bakmayı deneyebilirdin. Konunun tamamının kalın,italik ve büyük yazılması yasaktır. Hadi onlarıda geçtim her sözcüğe büyük harfle başlamanın ı harfini kullanabiliyorken i harfini kullanmanın amacı nedir ? Bir büyük bir küçük harf kullanmanda varya neyse. FORUM KURALLARIna bir bak tekrarında uyarı puanı gelebilir...
FORUM KURALLARInı yeni okudum k.bakma ... ı yı i yazmamın nedeni warrocktan alışkanlık ... Pek bi sorun olucağını sanmamıştım ... Büyüklü küçüklü yazmamın nedeni de daha dikkat çekici olmasıydı ... Neyse artık yazmam
FORUM KURALLARInı yeni okudum dediğim gibi ...
Bu arada keşke bunları söylerken soruma da cevap verseydiniz ama sağolsun arkadaşlar yanıtlamışlar ... Sağolun

Arkadaşlar benim şifremin süresinin dolduğunu söylüyor. Benimde msnim kapatılmıştı bende farklı bir msn açtım orada dediklerini yaptım. kullanıcı adı orjinal e posta gizli soru ve cevabı yazdım yeterlimi ? veya cevap ne zaman gelir msne ?
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı :
http://forum.warrocktr.com/Konu-%C5%9Eif...z1T8Il9RAj
Warrock Türkiye Destek Platformu