merhaba arkadaşlar oyunu yaklaşık 3 ay önce bırakmıştım ve şfire değiştirme sisteminin değiştiğini arkadaşımdan öğrendim. maile aktivasyon gönderip öyle değiştiriliyor ve sorun şurda mail adresime giriş yapamıyorum ve şifremin kullanım süresi çok az kaldı şifreyi gizliyle değiştirme şansım varmı yoksa tek çare ticket mı? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Bendede BU Sorun Var Beyler Bir Yardımcı Olabilirmisiniz
ticket la hesabın senin olduğunu kanıtlarsan e-mailini değiştirirler.Şifreyi gizli soru ile değiştirme dönemide kapandı.
nasıl kapandı gızlı soru ıstemeden sıfre degısmıyormu sımdı
gizli soru işe yaramıyor evet, geçen gün değiştiriyim dedim emaile göndermişler şifre değiştirme linkini
(07-04-2011 08:04 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]nasıl kapandı gızlı soru ıstemeden sıfre degısmıyormu sımdı
Evet gizli sorunun artık bir önemi kalmadı.Şifre değiştirmek istediğinde yada msn adresini değiştirmek istediğinde msn nine onay mesajı geliyor.
(07-04-2011 08:05 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]gizli soru işe yaramıyor evet, geçen gün değiştiriyim dedim emaile göndermişler şifre değiştirme linkini
Aslında kötü oldu bu sistem.
msnin çalındımı hersey gitti çarı kurtaramazsın daha zor olmus cok sacma ya
arkadaşım msn şifresini unuttum nasıl bi post kasma anlayışınız var bu konuda bilgin yoksa yorum yapmassın olur biter
bendede war