Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: bugünkü fıkrayı paylaşayım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Gülemedim nedense belkide milletin Adolf'u yanlış tanımasından olabilir.Yahudiler hiç bir zaman soykırıma uğramadı sadece kamplarda açlıktan ve hastalıkan öldüler.Gelelim bu doğru mu hiç bir insanı öldürmek doğru değil ama iş vatan hainliğine gelince değişiyor bazı düşünceler.

Lucky hayini değil haini bu arada.

Din'in komedi malzemesi olması sakıncalı ve saçma.Ama dil ve ırkların komedi malzemesi olması kaçınılmaz eğer onlar yoksa neye güleceğiz söylermisin.Yanlış anlaşılmalarla dolu saçma komedileremi.Dil'imiz çok güzel bir dil fakat komik yanları yok da değil.Irkımız ciddi bir ırk komik bir tarafını bulamayız ama diğer ırklarda gülünecek kısımlar var.Herkezin komedi anlayışı farklıdır karışmasak daha iyi olur bence.
(07-04-2011 11:31 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]
(07-04-2011 10:53 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]
(07-04-2011 07:30 PM)lCENGİZHANl Yazılan: [ -> ]‎2. Dunya Savasinda 2 yahudi almanlara esir olmustur.Bunlardan biri digerine kendilerine ne yapacaklarini sorar.O da baslar anlatmaya "
2 ihtimal var ya bizi oldururler yada esir kampina yollarlar.
Oldururseler sorun yok kampa gidersek 2 ihtimal var ya kursuna dizilriz ya da gaz odasinda olduruluruz.
Kursuna dizilirsek sorun yok gaz odasina gidersek 2 ihtimal var bizden ya sabun yaparlar yada kagit.
Sabun yaparlarsa sorun yok kagit yaparsalar 2 ihtimal var ya gazete kagidi oluruz yada tuvalet kagidi. Gazete kagidi olursak sorun yok tuvalet kagidi olursak iste o zaman boku yedik". Smile

Din, dil ve ırkların 'komedi malzemesi' olarak kullanılması kabul edilemez.

Bedenleriniz büyüyüp gelişirken, aynı oranda beyninize de şans tanıyın lütfen.

Cehalet çarkını azimle döndürmek için güç aldığınız şiddet ve nefret, en sonunda, kendi yüreğinizi de hedef alacaktır.

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.

Burada toplumsal bir konu işlenmiyor tamamen temiz yüreklilikle güldürme amaçlı bir konudur bu. Komedi sanatının özgün bir sanat olduğunu unutmamanız gerekir. Bu yüzden bu arkadaşı vatan hayini gibi ağır kelimeler ile eleştirmeniz onu bilgilendirmez aksine onu soyutlar ve içine kapanık bir tutum sergilenemesini sağlar.

Eleştirilerinizi daha anlaşılır akabinde anlayışlı bir mahiyette yöneltirseniz hem daha nazik hemde daha öğretici ve bilgilendirici olursunuz. Kötü niyetle iyi niyet arasında ki farkı çözümleyip bu genç arkadaşlara daha nezih davranmanız temennisiyle sözlerimi bitiriyorum.
Sana sonsuz sevgi ve saygılarımla Wink beyfendi

Kime "Vatan Haini" dedim ki? Bu nefret neden LuckyLuck?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler