Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 20 Dolar...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-04-2011 02:48 PM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ]
(07-04-2011 02:46 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]
(07-04-2011 02:40 PM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ]
(07-04-2011 02:35 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Hepimiz insanız yeri gelir üzeriz, yeri gelir üzülürüz bunları göz ardı etmek hepimizin görevi. O zaman ben babama düşman olayım daha bir kere "oğlum" diye sevmemiştir.

Aynı durum bende de var ve ben düşman olmayı tercih ettim Smile (tabi ki sadece bu nedenden değil, yaptığı bunca şeyden sonra...)

babaya düşman olunur mu ya, ne kadar onun kalbini kırsam da o beni affetti, ben de o benim kalbimi ne kadar kırdıysa onu affettim.
Yaptığı şeyler affedilecek şeyler değildi ^^

o kadar kötü ne yapabilirki bir baba Big Grin
Hiç bir şey düşmanlıkla doğrulara götürmez aksine daha çok kötü yöne sürükler. Her şey için sabretmek lazım, Allah bizlere sabrı neden verdi.
(07-04-2011 02:53 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]
(07-04-2011 02:48 PM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ]
(07-04-2011 02:46 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]
(07-04-2011 02:40 PM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ]
(07-04-2011 02:35 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Hepimiz insanız yeri gelir üzeriz, yeri gelir üzülürüz bunları göz ardı etmek hepimizin görevi. O zaman ben babama düşman olayım daha bir kere "oğlum" diye sevmemiştir.

Aynı durum bende de var ve ben düşman olmayı tercih ettim Smile (tabi ki sadece bu nedenden değil, yaptığı bunca şeyden sonra...)

babaya düşman olunur mu ya, ne kadar onun kalbini kırsam da o beni affetti, ben de o benim kalbimi ne kadar kırdıysa onu affettim.
Yaptığı şeyler affedilecek şeyler değildi ^^

o kadar kötü ne yapabilirki bir baba Big Grin

Annemi bir kaç kez aldattı, sonra boşandı, sırf bana nafaka vermemek için velayetimi almaya çalıştı, beceremedi. Sonra amerikalı bi kadın buldu izmire getirdi onu vs vs. ve haftalığım 30 lira olmasına rağmen, 4-5 ayda 60 lira veriyor. Ve şimdi hiçbir şey olmamış gibi, bizimle yaşıyor. (Mahkeme kararıyla annemden geri almaya çalıştığı evde...) gerisini anlatmasam daha iyi sanki.
Her insanda dert vardır, derdi veren Allah dermanını da verir, herkesin cenabı hak yardımcısı olsun.
oha ya o nasıl bi baba Sad
Çok güzel.
Etkileyici adamım
Konuyu neredennn nereyeeee bağlamşsınızzz Big Grin

Çok güzel bu arada (aynısını bende yaparım da evden atar diye korkuyorum Big Grin)
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler