(07-04-2011 09:27 AM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ] (07-04-2011 09:25 AM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Adminlerin eventlerde oynayamamaları normal birşey. Adamlar herkezi gözetlemek zorunda. Herkezin aynı silahı kullandığına emin olmak zorunda.
dünkü Türkiyede olan evente 3 admin birlikte girdi
1 admin oyun oynarken diğer 2 si oyuncuları gözetledi, yani onla alakası yok, tamamen beceriksizliğinden oynayamıyorlar 
Sonuçta o adamlar oyun oynamak için admin olmadı adam gibi oynayanların huzurunu sağlamak için admin oldular oyunu oynamalarına gerek dahi yok.
(07-04-2011 10:41 AM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ] (07-04-2011 09:27 AM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ] (07-04-2011 09:25 AM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Adminlerin eventlerde oynayamamaları normal birşey. Adamlar herkezi gözetlemek zorunda. Herkezin aynı silahı kullandığına emin olmak zorunda.
dünkü Türkiyede olan evente 3 admin birlikte girdi
1 admin oyun oynarken diğer 2 si oyuncuları gözetledi, yani onla alakası yok, tamamen beceriksizliğinden oynayamıyorlar 
Sonuçta o adamlar oyun oynamak için admin olmadı adam gibi oynayanların huzurunu sağlamak için admin oldular oyunu oynamalarına gerek dahi yok.
iyide bunlar huzur sağlamıyorlarki, bize bir tane admin seçildi. o da 2 haftada bir anca giriyor, dün arkadaşlarla oynuyorduk, neredeyse her oynadığımız oyuna bir tane hack geldi. örneğin bir oyunda adamda sınırsız bomba vardı, diğer oyunda opk açtı birisi, başka bir oyunda wall hack vardı, sonraki oyunda hızlı giden adamlar vardı. bu gidişle yeni oyunların çıkmasıyla birlikte artık bu dandik oyunu oynayan adam kalmaz bence
(07-04-2011 08:45 AM)Erolar61 Yazılan: [ -> ]Bi de admin hainlik yaptı cx4 kullandı 
Event'a girmiş bir de yanıyor ben event'a girim yumrukla dalarım yeterki girim.
Tebrikler mp5k
bu arada hızır event yaptığında kendisi heavy olup milleti medic yapmıştı, Allahtan bu adam insaflı çıkmış

(07-04-2011 12:08 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ] (07-04-2011 08:45 AM)Erolar61 Yazılan: [ -> ]Bi de admin hainlik yaptı cx4 kullandı 
Event'a girmiş bir de yanıyor ben event'a girim yumrukla dalarım yeterki girim.
Tebrikler mp5k
Aynen ya bak 4 yıllık oyuncuyum BETA dan beri bir kere girmek nasip olmadı. Heyecan yapıyorum elim titriyor yazamıyorum oda şifresini

Saolun Turkey dekini de koyarım bi ara Rage 8-0 gidiyodu herkes pro dedi
warrock un yeni face sayfası warrock hastasını begenin e posta yazın 1200 g1 verilecek sanslı kisiden biri siz olun