WRhit zat-ı muhteremin biri konu açmış.Herhalde ilk defa admin görmüş felan,neyse.Konunun altında post kasıldığından kimsenin dikkatini çekmemiş bu SS fakat benim gözüme takıldı.Adminin elinde Red Mp5k var.Bu lagdan dolayımı öyle ? Eğer lagdan dolayısıyla böyleyse neden Red MP5k ? başka silahmı kalmadı lagdan dolayı bug olacak ? Demekki son gelen patchle sistem dosyasına bu silah eklendi.
Oyunda bu silahın kodumu dağıtıldı bilemem fakat adminin elindede olması ilginç.
![[Resim: 11sji4h.jpg]](http://i55.tinypic.com/11sji4h.jpg)
Admin bu tabii ki senden benden önce bazı şeyleri kullanabilmeli
Atsaydın oyundan

haha bunuda banlasınlar hadi

Beyler görünütüyü ben almadım.İşin ilginç tarafı Red Mp5k kullananlar hackle alınmış gibi konular döndü forumda,adminin elinde olması garip la.
Sanırsam gelicek red mp5k oyuna.
(07-03-2011 10:02 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Beyler görünütüyü ben almadım.İşin ilginç tarafı Red Mp5k kullananlar hackle alınmış gibi konular döndü forumda,adminin elinde olması garip la.
Evet hackle aldı alanlar. Ama oyuna red mp5k gelecek.
BU konuya bir göz atabilirsin.
Red mp5k gelicek sanırsam
(07-03-2011 10:06 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ] (07-03-2011 10:02 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Beyler görünütüyü ben almadım.İşin ilginç tarafı Red Mp5k kullananlar hackle alınmış gibi konular döndü forumda,adminin elinde olması garip la.
Evet hackle aldı alanlar. Ama oyuna red mp5k gelecek. BU konuya bir göz atabilirsin.
sadece linkini yazsan daha iyi olur sanırsam

bazı arkadaşlar görmüyor yakında gold pre alana red mp5k hediyeee

(07-03-2011 10:01 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Atsaydın oyundan 
Aynen ben olsam direk kicklerim hack yy yazdınmı tamam