Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: arkadaşımın biraz önce anlattığı fıkra
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bir gün 30 zenci yolda gezerken lamba bulmuslar ilk gören zenci lambayı eline alır almaz içinden dilek cin ' i çıkmış demişki ; ' dileyin benden ne dilerseniz ' sırayla dilemeye başlamıslar 1. beni beyaz yap demiş , 2. de aynı şekilde 29 ' a kadar hepsini beyaz yapmış 30. zenci ise 'hepsini tekrar zenci ' yap demiş Smile
Güzelde o "ib**" küfürünü hemen sil bi yetkili görmeden Big Grin
buradaki Amaaaaççççç : sen kiii çabaladur,diğeri gelsin herşeyi batırsın gibi bi şey oldu bu Tongue

Bence küfür gibi kelimeleri beyaz renkle yazalım daha iyi mi olur ne ?
(07-03-2011 12:34 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]buradaki Amaaaaççççç : sen kiii çabaladur,diğeri gelsin herşeyi batırsın gibi bi şey oldu bu Tongue

Bence küfür gibi kelimeleri beyaz renkle yazalım daha iyi mi olur ne ?

Yok abi o zaman millet söver birbirine Big Grin İnsanlara sadece fıkrada yazın diyemezsin küfürü sonuçta Big Grin Hakkımda ile başlayan bütün konularda söverler Big Grin
Komik gelmeyen esprilerden biri.
(07-03-2011 12:34 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]buradaki Amaaaaççççç : sen kiii çabaladur,diğeri gelsin herşeyi batırsın gibi bi şey oldu bu Tongue

warrockla anlatmak istersek Big Grin 60-0 gidiyoruz aw50f prof. olmuşuz artık Big GrinBig Grin opkcı geliyor ve kd 60-20 mu desem 60-30 a cıkıyor Big Grin
Pek komik olmasa da totos.gif
çok duydum bunu!
maksat kaynatmak Smile
Düzenlendi. Küfür içerikli fıkra paylaşımı yasak. Tamamını silmeden editledim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler