Herkese tek tek teşekkür ederim. Ayrıca benle beraber göreve getirilen arkadaşlara da hayırlı olsun. Görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışacağımdan şüpheniz olmasın
Hepimize hayırlı olması dileğiyle...
WarrockTR Ailesine hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Yeni görevlerinizde başarılar dilerim, hayırlı olsun arkadaşlar.
Hepinize hayırlı olsun 2 gün evde değildim neler olmuş.İnşAllah görevlerine yakışır şekilde davranırlar arkadaşlar.Yeni oldukları için fazla şey beklemiyorum ama başarılı olabilirler.Bende dedim bunlar ne ara moderatör oldu demek sıkıntı vardı.Geçmiş ama benim önerim mod sıkıntısı varsa yazaeski iyi gelir.
(07-04-2011 12:29 AM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Hepinize hayırlı olsun 2 gün evde değildim neler olmuş.İnşAllah görevlerine yakışır şekilde davranırlar arkadaşlar.Yeni oldukları için fazla şey beklemiyorum ama başarılı olabilirler.Bende dedim bunlar ne ara moderatör oldu demek sıkıntı vardı.Geçmiş ama benim önerim mod sıkıntısı varsa yazaeski iyi gelir.
Moderatör sıkıntılığı değil olay. Yaz aylarındayız malum herkes tatile çıkıyor, yani sadece forum içinde tatile gitmiyecek insan yok, bu yüzden forumda fazla moderatör kalamıyor ve bunun yüzünden moderatör sıkıntısı olmuştur ve forumda online olan ve Turgay'ın gözüne canlanan kişiler moderatör olmuştur.Ben de tatildeyim fakat elimden geldiği kadar girmeye çalışıyorum.
-Sadece benim tahminim tabii ki de kesin bir şey değil söylediğim-