Of bu oyuna bayılıyorum ben ya^^ alıcamda ne kadar acaba:?
(07-03-2011 12:39 AM)mufzaeriiax Yazılan: [ -> ]Of bu oyuna bayılıyorum ben ya^^ alıcamda ne kadar acaba:?
Onu sonra konuşuruz. Seslendirenlerin böyle olacağını tahmin etmedim açıkcası

Özellikle Cemileye acaba ne dediler ?
-ııı Biz crysis2 diye bi oyunun Türkçe Desteği olacağını duyduk ve sizin seslendirmenizi istiyoruz.
-Ne ? One Yaa ??

Hadi beyler ya başka yorumu olacak yokmu

Arkadaşlar ben bu oyunu bitirdim farkettiyseniz 2 gün yoktum ortalıkta yemin ediyorum piskolojimi bozdu

Hele en son bölümde ki efekler olsun genel anlamda efekleri olsun mütiş ayriyeten her şeyin türkçe olması ve oyunculardan birinin lazca konuşması daha güzel . Son derece harika mütiş bir oyun !
(07-03-2011 12:19 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar ben bu oyunu bitirdim farkettiyseniz 2 fün yoktum ortalıkta yemin ediyorum piskolojimi bozdu
Hele en son bölümde ki efekler olsun genel anlamda efekleri olsun mütiş ayriyeten her şeyin türkçe olması ve oyunculardan birinin lazca konuşması daha güzel . Son derece harika mütiş bir oyun !
Bilgisayar özelliklerini Özel Mesajdan atarmısın bakıyım Pc'ne

Bu Oyunun İlk İkisini Bitirdim Bilgisayarım olsa Alacağım üç oyun var cod crysis bfbc
Bu oyun Çok Güzel Gerçekten Crysis Warheaddan Sonra Bile Üstüne Bayağı Özellik Koymuşlar Parmaklara Bİle Özellik Koyuyorsun

Seslendirenlere Gelirsek Cemile Zaten Crysis,Crysis Warhead dada seslendirme yaptı yani yabancılık çekiceğini sanmıyorum

diğer isimlerde öyle bu adamların çoğu bir çok oyunda seslendirme yapmış kişilerdir yoksa hiç bilmeyen birini gelip milyon satan bir oyuna Türkçe Seslendirme Yaptırmazlar
Videolar İçin Teşekkürler Burak

(07-03-2011 12:23 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Bu Oyunun İlk İkisini Bitirdim Bilgisayarım olsa Alacağım üç oyun var cod crysis bfbc
Bu oyun Çok Güzel Gerçekten Crysis Warheaddan Sonra Bile Üstüne Bayağı Özellik Koymuşlar Parmaklara Bİle Özellik Koyuyorsun
Seslendirenlere Gelirsek Cemile Zaten Crysis,Crysis Warhead dada seslendirme yaptı yani yabancılık çekiceğini sanmıyorum
diğer isimlerde öyle bu adamların çoğu bir çok oyunda seslendirme yapmış kişilerdir yoksa hiç bilmeyen birini gelip milyon satan bir oyuna Türkçe Seslendirme Yaptırmazlar
Videolar İçin Teşekkürler Burak 
Eyvallah hacı
Bu oyuncuların Crysis'ten haberleri varmıda bunları seçmişler acaba ^^
Ama böyle oluncada bilmiyom ben durumdan memnun değilim gibi abi ya. Zaten türk dizilerinde gördüğümüz duyduğumuz sesler oyunda olunca garip oluyo. Sanki başınızdan hiç gitmiycez gibi D