Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Crysis 2 Türkçe Seslendirenler ve Videolar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Tara Strickland : Ayça Bingöl
[Resim: 09941032209956139938.jpg]

Nathan Gould: Hakkı Ergök
[Resim: 55261330676747732517.jpg]

Prophet: Bora Sivri
[Resim: 45727941985425714560.jpg]

Komutan Lockhart: Umut Tabak
[Resim: 39767709043525912997.jpg]

Albay Barclay: Hakan Vanlı
[Resim: 54031237167006760941.jpg]

Jacob hargreave: Nuri Gökaşan
[Resim: 93700528736352920455.jpg]

Chino: Emrah Çivelek
Resim bulamadım

Of bu oyuna bayılıyorum ben ya^^ alıcamda ne kadar acaba:?
(07-03-2011 12:39 AM)mufzaeriiax Yazılan: [ -> ]Of bu oyuna bayılıyorum ben ya^^ alıcamda ne kadar acaba:?

Onu sonra konuşuruz. Seslendirenlerin böyle olacağını tahmin etmedim açıkcası Big Grin Özellikle Cemileye acaba ne dediler ? Big Grin Big Grin

-ııı Biz crysis2 diye bi oyunun Türkçe Desteği olacağını duyduk ve sizin seslendirmenizi istiyoruz.
-Ne ? One Yaa ??

Big Grin Big Grin Big Grin
(07-03-2011 12:46 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]
(07-03-2011 12:39 AM)mufzaeriiax Yazılan: [ -> ]Of bu oyuna bayılıyorum ben ya^^ alıcamda ne kadar acaba:?

Onu sonra konuşuruz. Seslendirenlerin böyle olacağını tahmin etmedim açıkcası Big Grin Özellikle Cemileye acaba ne dediler ? Big Grin Big Grin

-ııı Biz crysis2 diye bi oyunun Türkçe Desteği olacağını duyduk ve sizin seslendirmenizi istiyoruz.
-Ne ? One Yaa ??

Big Grin Big Grin Big Grin

Hahaha Big Grin

Yada

Çekimler bittikten sonra arkadaşı telefonla arıyomuş:

+"Eee Ayça, Hangi kanaldasın? Neyi seslendiriyosun?"
-"Bilmiyorum, Kıraysıs dediler. Kıraysıs TV'dir herhalde, ara bakalım kanalları. DigiTürk'ten Kolay Kurulum yap sonra ara belki yeni kanaldır."

Big Grin Big Grin
Hadi beyler ya başka yorumu olacak yokmu Big Grin
Arkadaşlar ben bu oyunu bitirdim farkettiyseniz 2 gün yoktum ortalıkta yemin ediyorum piskolojimi bozdu Big Grin Hele en son bölümde ki efekler olsun genel anlamda efekleri olsun mütiş ayriyeten her şeyin türkçe olması ve oyunculardan birinin lazca konuşması daha güzel . Son derece harika mütiş bir oyun !
(07-03-2011 12:19 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar ben bu oyunu bitirdim farkettiyseniz 2 fün yoktum ortalıkta yemin ediyorum piskolojimi bozdu Big Grin Hele en son bölümde ki efekler olsun genel anlamda efekleri olsun mütiş ayriyeten her şeyin türkçe olması ve oyunculardan birinin lazca konuşması daha güzel . Son derece harika mütiş bir oyun !

Bilgisayar özelliklerini Özel Mesajdan atarmısın bakıyım Pc'ne Big Grin
Bu Oyunun İlk İkisini Bitirdim Bilgisayarım olsa Alacağım üç oyun var cod crysis bfbc

Bu oyun Çok Güzel Gerçekten Crysis Warheaddan Sonra Bile Üstüne Bayağı Özellik Koymuşlar Parmaklara Bİle Özellik Koyuyorsun Big Grin Seslendirenlere Gelirsek Cemile Zaten Crysis,Crysis Warhead dada seslendirme yaptı yani yabancılık çekiceğini sanmıyorum Big Grin diğer isimlerde öyle bu adamların çoğu bir çok oyunda seslendirme yapmış kişilerdir yoksa hiç bilmeyen birini gelip milyon satan bir oyuna Türkçe Seslendirme Yaptırmazlar

Videolar İçin Teşekkürler Burak DOST
(07-03-2011 12:23 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Bu Oyunun İlk İkisini Bitirdim Bilgisayarım olsa Alacağım üç oyun var cod crysis bfbc

Bu oyun Çok Güzel Gerçekten Crysis Warheaddan Sonra Bile Üstüne Bayağı Özellik Koymuşlar Parmaklara Bİle Özellik Koyuyorsun Big Grin Seslendirenlere Gelirsek Cemile Zaten Crysis,Crysis Warhead dada seslendirme yaptı yani yabancılık çekiceğini sanmıyorum Big Grin diğer isimlerde öyle bu adamların çoğu bir çok oyunda seslendirme yapmış kişilerdir yoksa hiç bilmeyen birini gelip milyon satan bir oyuna Türkçe Seslendirme Yaptırmazlar

Videolar İçin Teşekkürler Burak DOST

Eyvallah hacı Big Grin

Bu oyuncuların Crysis'ten haberleri varmıda bunları seçmişler acaba ^^

Ama böyle oluncada bilmiyom ben durumdan memnun değilim gibi abi ya. Zaten türk dizilerinde gördüğümüz duyduğumuz sesler oyunda olunca garip oluyo. Sanki başınızdan hiç gitmiycez gibi D
Referans Adresler