Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Anormallik saptandı hatası(Diğerlerinden Farklı)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hemen hemen çoğunuzda var bu hata Anormallik Saptandı hatası.Bende olmadığı için nasıl çözüceğimi bilmiyoum ama oyna girerken once virüs programını kapatınız oyuna girdiğinizde hemen odaya girmeyiniz önce lobide 15 sn bekleyiniz (veri bilgilerinin tamamen yerine oturması için bilgiler tam olarak yüklenmeden oyuna girince oyun içerisindeyken yüklemeye çalışıyor bu biraz zor oluyor ama yüklüyor sizde ise yükleyemiyor ve anormallik saptandı hatası veriyor)Kullanıcı ismi şifre yazmadan önce 15 sn bekleyin daha sonra yazın girin hemen odaya girmeden lobidede bekleyin 15 sn daha sonra oyuna girin sorun çözülebilir eğer olmazsa oyunu tekrar dowloadlayın (yasaklisite.net)ben buradan dowloadladım ve hiçbirsorun yaşamıyorum.----------------Birde oyuna girerken her zaman yönetici olarak başlatın bu çok önemli------------
oyunu yeniden yüklemeyi dene!
Dün bana da oldu bu olay ama bir iki denemeden sonra girdi. Sorunun hala devam ediyorsa;

(07-03-2011 08:27 AM)RaZe Yazılan: [ -> ]Oyun dosyası eksik inmiş ve eksik kurulmuş olabilir. Oyunu tekrar indir ve tekrar kur, kurulum sırasında Anti-Virus,Firewall gibi programları kapatıp dene.

Bunu deneyebilirsin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler