Arkadaşlar öncelikle merhaba.Sizlere bir kaç tane sorum olacak tabiki eğer dinleyecek ve yardım edecek vaktiniz varsa.Ben, yarın bir tatile çıkacağım ve sanırım warrocksız yapamayacağım

tabii ki warrock,ts vb için bildiğiniz gibi internet gerekiyor.Bu yüzden aklıma vınnn almak geldi.Sizce vınnn işimi görür mü?Sadece warrock oynamak ve ts de konusmak için gerekiyor başka türlü bir yerlere girmeyeceğim çünkü bildiğim kadarıyla vınnn modemin bir çeşit kotası var.Benim alacağım şey 4 gb lık olacak ve 7,2 mbit internet hızı olacak.Sizce bu warrock oynamak için yeterli olur mu ve kotayı aşar mıyım?Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.Ayrıca tatil sürecim 2 aylık olacak 2 ay işimi görür mü ?
Tatile gidiyorsan bence şu oyundan uzak dur kafanı dinle. Hack yok,küfür eden yok ohhh mis gibi

vın ile warrock oynayamassın hızı çok yavastır lagdan silahı hareket ettirmekte zorluk çekersin.
(07-02-2011 10:13 PM)codpeanut Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar öncelikle merhaba.Sizlere bir kaç tane sorum olacak tabiki eğer dinleyecek ve yardım edecek vaktiniz varsa.Ben, yarın bir tatile çıkacağım ve sanırım warrocksız yapamayacağım
tabii ki warrock,ts vb için bildiğiniz gibi internet gerekiyor.Bu yüzden aklıma vınnn almak geldi.Sizce vınnn işimi görür mü?Sadece warrock oynamak ve ts de konusmak için gerekiyor başka türlü bir yerlere girmeyeceğim çünkü bildiğim kadarıyla vınnn modemin bir çeşit kotası var.Benim alacağım şey 4 gb lık olacak ve 7,2 mbit internet hızı olacak.Sizce bu warrock oynamak için yeterli olur mu ve kotayı aşar mıyım?Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.Ayrıca tatil sürecim 2 aylık olacak 2 ay işimi görür mü ?
Hızın gayet iyi ama 4 gb kotayla warrock oynarsan %100 kotayı aşarsın
Kotayı aşarsın facebook falan takıl sen alcaksan
(07-02-2011 10:46 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ] (07-02-2011 10:13 PM)codpeanut Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar öncelikle merhaba.Sizlere bir kaç tane sorum olacak tabiki eğer dinleyecek ve yardım edecek vaktiniz varsa.Ben, yarın bir tatile çıkacağım ve sanırım warrocksız yapamayacağım
Hızın gayet iyi ama 4 gb kotayla warrock oynarsan %100 kotayı aşarsın
Hmm peki sizce bana kaç gb lazım? Yani daha yükseği yok mudur ?
Çok lag yapar oyunu oynadığını bile anlaman mümkün olmaz. Alma bence.
Peki teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
7,2 mi

sanırsam tatili herhangi bir şehirin merkezinde yapmayacaksın

o hıza ulaşman için 3G full çekmesi gerekiyor. Birde sadece Vınn alırsan sana çok pahalıya patlar birde bunun 4GB internet ücreti var kampanyalı alırsan 2 yıl Vınna para ödemek zorunda kalırsın bence hiç bulaşma tatilin tadını çıkar