Arkadaşlar Metin2 pvpsi kurmayı %100 çok iyi bilmekteyim warrock pvpsi kurulabilir olduğunu düşünüyorum hack lag bitene kadar böle bi uygalama yapsak ?

(07-02-2011 08:46 PM)kelleci456 Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar Metin2 pvpsi kurmayı %100 çok iyi bilmekteyim warrock pvpsi kurulabilir olduğunu düşünüyorum hack lag bitene kadar böle bi uygalama yapsak ? 
evet kuruluyor ama sql veri tabanında hep hata veriyor ancak bir yazılım muhendisi kurabilir.
Yazılım mühendisi olmaya gerek yok metin2 çin oldugu gıbı warrock çin yada korean olması gerek girmek için
(07-02-2011 08:53 PM)kelleci456 Yazılan: [ -> ]Yazılım mühendisi olmaya gerek yok metin2 çin oldugu gıbı warrock çin yada korean olması gerek girmek için
hayır yanılıyorsun metin 2 ile yakından alakası yok elimizde dosyalar vardı kurduk ama sorunlar hep oldu Sql Server Bilmiyorsan zaten hiç yapamazsın hem illegal bir durum warrock pvp kurma
PvPler Gamersfirst tarafından yasak olduğu için forumdan onay beklemen yanlış olur. Büyük ihtimal de konu silinir
Metin2 Veritabanını İnternete Yaydı O Yüzden Milyonlarca Pwp Var Fakat Warrockla İlgili Bir Veri Tabanı Bulamazsın Adamlar Saklıyor Niye Sürsünlerki User Kaybedeceklerini Biliyor O Yüzden Belki Gmlerle Bile Bir Kısmını Paylaşıyordur Bende Bi Aralar M2 Pvp Kuruyordum Hatta Kazanç Elde Etmeye Başladım Bir Makina Aldım 2.000 Kişilik Bir Pvp Haftalık 50tl gelirim vardı 3bine sattım serverı

(07-02-2011 09:02 PM)kelleci456 Yazılan: [ -> ]Knıght pvp kurluyor ama
PVP Server orijinalinin belirli bir patch aşağısında olmalı. WarRock'da bu işi chapter görür. zaten chapter 3deyiz. PVP yapılsa bile chapter 1 versiyonunu yapabilrisin. Knight'taki pvplere dikkat et. Hepsi 100lerce patch geride.
(07-02-2011 09:14 PM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ] (07-02-2011 09:02 PM)kelleci456 Yazılan: [ -> ]Knıght pvp kurluyor ama
PVP Server orijinalinin belirli bir patch aşağısında olmalı. WarRock'da bu işi chapter görür. zaten chapter 3deyiz. PVP yapılsa bile chapter 1 versiyonunu yapabilrisin. Knight'taki pvplere dikkat et. Hepsi 100lerce patch geride.
Tamamen illegaldir vede bu oyunda PVP yapanları cezası sadece account banlamak olmuyor yakalanıldığı zaman resmi işlemler yapılıyor ve bu son dediğim korkutma veya şaka değildir.