Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eidos'tan kötü haber!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 20100210032120_futbol.jpg]

Eidos, CM Online'ın fişini resmen çekiyor.

En sevilen futbol menajerliği oyunlarından Championship Manager sezonu kapattı!

Özellikle ülkemizde futbol menajerliği oyunları çok sevilir. Dünyada da durum farklı değil. Bu konudaki en önemli firmalardan biri olan Eidos, en popüler menajerlik oyunlarından sayılabilecek Championship Manager serisinin yıllardır sürdürüyor. Hatta sadece bir bilgisayar oyunu olarak değil, Yıllardan beri Championship Manager internet üzerinden, online olarak diğer gerçek oyunculara karşı da oynanabiliyor. Fakat geçenlerde ortaya çıkan bir dedikodu CM Online oyuncularını şaşırttı.

Dedikoduya göre Eidos, CM Online'ı bitirmeye karar vermişti. Bir süredir Eidos'un konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyordu ve beklenen açıklama nihayet geldi: Eidos dedikoduyu doğruladı. CM Online 30 Nisan 2010 tarihinde temelli olarak kapatılacak. Eidos'un İsveçli Jadestone ile iş birliği doğrultusunda hazırlanan CM Online, 2006 yılından beri oynanabiliyordu ama hedeflenen oyuncu sayısına ulaşmayı bir türlü başaramadı.

+10 Şubat 2010 Çarşamba, 15:21
CHIP Online
Cm5'e kadardı bu oyunun deviri. Sonra yerini Footbal Manager almaya çalıştı ama benim hala favorum Fifa Manager. 10 numara bir oyun vede ilk serisinden beri hepsi mükemmel
en iyi menajerlik oyunu olarak fm serisi çok tuttu ben bile oynarsam bu tarz onu oynuyorum sırf futbol egomu tatmin etmek için cm bu oyunların atalarından sanırsam yazık olmuş
(02-11-2010 04:00 AM)cashm3ntr Yazılan: [ -> ]en iyi menajerlik oyunu olarak fm serisi çok tuttu ben bile oynarsam bu tarz onu oynuyorum sırf futbol egomu tatmin etmek için cm bu oyunların atalarından sanırsam yazık olmuş

Big Grin Big Grin Oyunun atası ama kendini geliştiremedi. İlk oldu ama öyle kaldı...
Fifa manager hepsinden daha içerikli ve güzel.
Sevmiyordum zaten kenddisini Big Grin
Referans Adresler