Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Değişik bir 3'lük
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Enes'in charına bi gireyim dedim Smile Konuyu kesin yanlış yere açmışımdır k.bakmayın Smile

[Resim: 90913605004084067971.jpg]
Ölmeden önce çekseydin keşke daha karizma olurdu Big Grin

Böyle sırf 3 kill yapmak için dalmış gibi düşünce gelir akla Big Grin ( gelmedi benim ha Tongue )
(07-02-2011 11:55 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ölmeden önce çekseydin keşke daha karizma olurdu Big Grin

Böyle sırf 3 kill yapmak için dalmış gibi düşünce gelir akla Big Grin ( gelmedi benim ha Tongue )

oda 9 ve şifreli değil Big Grin Üstelik benim odamda değil . Bi zahmet gelmesin akla Big Grin Neyse bu hafta uluslar arası "alican balık doğum günü haftası" olduğu için sana karışmayazamm Big Grin
Tebrikler 3ünüde Head Alsaydın Çok Daha Karızmatık Olurdu Big Grin
Vay be Big Grin
(07-02-2011 12:06 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]
(07-02-2011 11:55 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ölmeden önce çekseydin keşke daha karizma olurdu Big Grin

oda 9 ve şifreli değil Big Grin Üstelik benim odamda değil . Bi zahmet gelmesin akla Big Grin Neyse bu hafta uluslar arası "alican balık doğum günü haftası" olduğu için sana karışmayazamm Big Grin

Uluslar arası Big Grin
tebrikler yani 1 jar.da hele bide mp5k ile Big Grin
(07-02-2011 12:40 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Vay be Big Grin

Seninkilerin yanında saldı biraz kendini ama olsun Big Grin Big Grin
Tebrikler.
Benimkiler kadar güzel olmasa da güzel Big Grin
Referans Adresler