Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Homefront Nasıl Bir Oyun ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sevgili arkadaşlar Homefront diye bir FPS tarzı oyun var internetten videolarına içeriğine falan baktım güzel bir oyuna benziyor siz arkadaşlarımdan da bu oyunu oynayan veya deneme fırsatı bulanların bana biraz oyun hakkında ve özellikle multiplayer hakkında bilgi vermesini rica ederim.Oyunun orjinalini almaya değer mi, ben aslında MW3 ve BF3 ün çıkmasını bekliyorum.
bi bakayım yeni duyuyorum merak ettim
Single olarak bişeyler arıyorsan.Rogue Warrior var oyna derim.Richard Marcinkonun hayatını anlatan bi savaş oyunu.BF3'ü bende bekliyorum gelene kadar BF Play4Free oynayabilirsin.
(07-02-2011 10:18 AM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Single olarak bişeyler arıyorsan.Rogue Warrior var oyna derim.Richard Marcinkonun hayatını anlatan bi savaş oyunu.BF3'ü bende bekliyorum gelene kadar BF Play4Free oynayabilirsin.

İndiriliyormu BF PLAY4FREE yoksa DVD ile satın alabilirmiyiz korsan olarak Big Grin Big Grin Big Grin
(07-02-2011 10:43 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]
(07-02-2011 10:18 AM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Single olarak bişeyler arıyorsan.Rogue Warrior var oyna derim.Richard Marcinkonun hayatını anlatan bi savaş oyunu.BF3'ü bende bekliyorum gelene kadar BF Play4Free oynayabilirsin.

İndiriliyormu BF PLAY4FREE yoksa DVD ile satın alabilirmiyiz korsan olarak Big Grin Big Grin Big Grin

İnternet üzerinden oynanılan bir oyun zaten DVD'si satılmaz.
Açıkçası değmez. mw3 'ü bekle Smile
Homefront : Point Blank'in single ve daha geliştirilmiş tarzında bir oyun. Grafikler çok vasat.
Yarısında bıraktım oyunun.
point cok dandık skılırsn Smile
Referans Adresler