Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hatsız İnternet
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ev telefonumuzu kullanmadığımız için seneler önce kapatmıştık.Şimdi internet bağlatmak istiyorum ve telefonu tekrardan açtırmak uğraştırıcı bir iş.Duyduğuma göre telefon olmadan internet bağlanabiliyormuş.Bunu biraz araştırdım ve internette kesintiler olduğunu duydum beni bu konuda biraz daha aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler. Smile
Bildiğim kadarı ile telefon internet için zorunlu. ha evet mümkün diğeri ttnet bu imkanı sağlıyor. Telefon hattı yerine başka bi hat var falan öyle bir şeyler biliyorum kullanan duymadım. Yine de ttneti arayıp sor bence dostum.
Evet hat varmış gibi görünüyormuş ancak benim kesintisiz bir internete sahip olmam lazım bakalım forumda işin inceliğini bilen vardır mutlaka. Smile
Ne kadar iyi de olsa eninde sonunda kesinti oluyor aslında Big Grin Benim görüşüm sabit hattın olmadıkça kopacaktır o net Smile
Deme be Big Grin
Telefon bağlatmadan internet bağlatabilirsin ama ücret yine aynı olur en iyisi sen telefonda bağlat en azından boşuna para ödememiş olursun telefon bağlatmak o kadarda zor bişey değil internet bağlatmak kadar kolay artık Smile
Smile,Biri,Uydu Net gibi internet şirketlerinde telefonsuz oluyor diye biliyorum
beyfendi

Tıkla...

Ek: Yalın İnternet erişim ücreti: 15 TL (aylık)
Sağol biraz olsun aydınlattın beni Smile
Referans Adresler