Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: opk tarih oldu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
evet beyler bugün gördüğüm yeni ve şok edici bir şey canla oynarken adam doğar doğmaz taramaya başlıyor ne duvar ne başka birşey direk üstümüze geliyor mermiler ve bir tane daha buda genellikle bombalarda oluyor sanırım benden uzakta bir bomba beni öldürüyor opk bitti derken bunlar başladı nereye kadar gider bilmiyorum Gazamız Mübarek olsun.
Patch gelmesi gerek bugun ben konu açıcaktım opk ve hackler hakkında hızlı çıktın Smile
Evet ya otomatik olarak da nişan alıyor çıldırdım Angry
Aynen ya oda bizdeyken başkasına gitmesin diye çıkamıyoruz. Bir de adamlar iki kişi giriyor birbirlerini atmıyorlar Angry
Bu ne ki ? İlerde adamlar lobiden vuracak sizi.
doru dıo Big Grin
(07-01-2011 08:31 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Bu ne ki ? İlerde adamlar lobiden vuracak sizi.

Haber kaynağı sağlam. Oyunu bırakmak için iyi bir fırsat box.gif
2 kişi girip antikick var diyenler de var....
Yalnız o değilde uzaktaki bomba öldürme olayı arada bugdan olabiliyor. Marien orta bomba tarafına attığım bombaların marien yazan binadakileri öldürdüğü oldu Big Grin
artık hackler guncellenıyor yenı hacklar cıkıyor adamlar oyun surer gıbı hacklerı nete suruyorBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler