Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çok Güzel Hareketler Bunlar Veda Etti
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: cokguzel-hareket_640.jpg]
TNT'ye geçeceği söylenen program tamamen yayından tamamen kalktı. İşte ayrıntılar:

Kanal D'nin çok izlenen sahne üstü skeç programı Çok Güzel Hareketler Bunlar defteri kapattı.

TNT'ye gideceği söyleniyordu. Böyle bir geçiş yok. Yeni projeler olacak. O ekibin içinde yer alanlar zaten ATV?ye Ameleler dizisini çekiyor.

Büşra Pekin, Bülent Emrah Parlak, Burcu Gönder, Gülhan Tekin, Murat Eken, Şahin Irmak diğer ekipten bir şekilde kopmuştu. BKM Mutfak içinde yer alıyorlar.

Çok Güzel Hareketler Bunlar genç bir ekibi kısa zamanda şöhrete kavuşturdu. Kavuştururken ekip yoruldu. Espriler yavanlaştı.
Ve bence de bitirilmesi yerinde oldu.

Alıntı:
http://birbak.mynet.com/detay/dizi/cok-g...etti/10461

[Resim: cghb.jpg]

[Resim: tvdunyasi3.jpg]

[Resim: BAE36970827941428A13D60FC6821088.jpg]

[Resim: cok-guzel-hareketler-bunlar-3.jpg]
oğuzan koç benim akrabam olur victory.gif annesinin teli var bizde ama oğuz abinin teli bilmiyorum
sakın m045.gif kotu espri yapmayın örnek(brad pitt de benim kankam olur gibi) Smile
Bencede bitmesi iyi oldu ilk çıktığı /zaman daha iyi güldürüyordu ondan sonra izlemeyi bıraktım
Bitmesi çok iyi çünkü berbat yaptılar olayı.

Reytingi gördükleri gibi havalandılar şimdi reytingler yerin dibinde Smile
TNT'e kvp de geçicekti galiba
Ben de çıktığı zamanlar izleyip gülüyordum, sonra baydı.
Hemde ne baydı berbat ötesi
Sonradan kötüleşti bencede
Bu Sezondan Önce Seyrederdim ama Sonlara doğru ve Yeni alımlar Olunca yeniler zaten işi bilmiyor eskilerde bir yere kadar götürüyordu bitirmeleri yerinde olmuş ama keşke komedi dükkanı devam etseydi Sad
İlk çıktığında baya iyiydi 23:30'da filan yapıyorlardı daha iyiydi espriler filan Smile çok güzel hareketler çok bozdu öyle böyle değil bu sefer bozmaz dedik yine bozdu önünü alamadık Smile
Yeni oyuncular gelince baydı...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler