07-01-2011, 12:47 PM
Warrock'u yaklaşık 4 senedir oynuyorum ve oyuna başladığım zaman Gamerfirst yoktu. Dolayısıyla hesabım da G1 hesabı değildi en başlarda. Oyuna geçen yaz tatilinden itibaren 1 yıl ara vermiştim. 2 haftadır hesabıma G1 üzerinden girmek için olası tüm kullanıcı adı ve şifrelerimi denedim. Hatta oyuna en başında verdiğimden emin olduğum e-posta adresimle de giriş yapmayı denedim fakat sürekli böyle bir hesap yok uyarısı aldım. Oyuna giriş yapıp oynayabiliyorum bir sorun yok. Sorun hesabıma G1 kredisi almak veya bir clana girmek için gelen daveti onaylamak istediğimde Gamerfirst'in sitesine giriş yapmaya çalıştığımda ortaya çıkıyor. Şunu da belirtmek istiyorum ki hesabı G1 hesabı yapma yolu vardı o zamanlar. Yeni bi G1 hesabı açıp warrocktaki hesabı ekliyorduk. Eğer böyle bir şey yapmışsam -ki ne yazık ki emin değilim bundan- o hesabın kullanıcı adı ve şifresini hatırlamıyorum. Bu hesabı kurtarmanın bir yolu var mıdır? Ticket atsam yardımcı olurlar mı veya bunları Ticket ta nasıl belirtebilirim?
Teşekkürler...
Teşekkürler...