Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Powerlevel
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
konuyu yanlıs yere acmıssın ayrıca hem banlanmasını ıstıyorsun hemde bu kısılerın uzerınden prım yaparak +rep ıstıyorsun burada bır celıskı var
Tamam Eyvallah Teker Teker Tespit Etmişinde Burası Öyle +reple Dönen Bir Forum Değil Smile
Hahah orası işin komik tarafı da, tahmin edemediğim adamlar bile powerlevel yapmış Ss.gif
Bak sana tavsiye + repmi istiyorsun böyle konuyla rep alamassın bu bir git bilinmedik bir konuyu resimli anlatım yap emin olki forum olarak taktir ederiz teşekkürde ederiz rep te veririz Kaldıki + rep in hiç bir önemi yok Bu kadar süredir forumdayım senin şukar repin var sen böylesin diyen birini görmedim...

Not: Biri sana rep atıyorsa sende ona atki muhabbetiniz artsın Ayrıca ifşa için teşekkürler.
b3rkpasha power lvl değildir günde 56000 exp kasılabilir. Ama diğerleri powerlvl
aa killera bakmamışım hepsi power lvl Big Grin
Daha bir sürü var powerlvlcı güzel araştırma
Bir tanede benden olsun Big Grin
http://warrock-stats.com/index.php?site=...e=maxf3arr
(07-01-2011 10:33 AM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]Bak sana tavsiye + repmi istiyorsun böyle konuyla rep alamassın bu bir git bilinmedik bir konuyu resimli anlatım yap emin olki forum olarak taktir ederiz teşekkürde ederiz rep te veririz Kaldıki + rep in hiç bir önemi yok Bu kadar süredir forumdayım senin şukar repin var sen böylesin diyen birini görmedim...

Not: Biri sana rep atıyorsa sende ona atki muhabbetiniz artsın Ayrıca ifşa için teşekkürler.

Sonuna kadar katılıyorum. Rep'in bu forum için bir önemi yok . Olsa akşama kadar millet REP kapmaya çalışırdı .
maxf3arr bu adam akıllanmaz 49 lvlden 5 lvl e düşmüş 67 ye kadar yine powerlevel yapmış
Arkadaşlar zimtzicke9 charı çalınmıştı. Geri alındı. Şuan sahibinde. Lütfen ona göre konu açınız.
bak bakalım orda gunde kac adam vuruyom kac expkasıyom bu sekılde benım lvl almam sence normalmı degılmı.. kuyruk acısı senın gıbılerın yaptıgına denır
Referans Adresler