12-21-2009, 07:16 PM
TaTy
12-21-2009, 07:59 PM
Parabellumun kapalı betasını oynadım. Serial gönderilen şanslı kişilerdendim.
Fakat oyun benim bilgisyarımı bayağı zorladı. Modern Warfare 2 bile yap gibi akıcı ama PB kasıyor.Oyunu şöyle izah edeyim yükledim 1 saat oynadım ve sildim.Warrocktaki laglar yerine orda yok olup arkanızda biten oyuncular var
Şu an ne durumda bilmiyorum ama silah sesleri , hasarları , nişan alma sitemi hiçbirisi oturmamış. Yani şu anda PB oynayacağınıza AVA oynayın daha iyi .
PB tamamen fiyasko . Diğer oyunlardan farklı sadece çevre hazarlarını vaad ediyorlar ancak onuda Optimizasyon(Kasma) yüzünden iyi bulmadım. Ben bu PC ile MW2 yi bitirdim ve azda olsa Online oynadım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. Ama PB de pc intihar ediyor. Arma2 kasması gibi bişey oynamak için 4 çekirdek PC lazım.
Benim notum 10 üzerinden 6
Warrock da 10 üzerinden 6
Fakat oyun benim bilgisyarımı bayağı zorladı. Modern Warfare 2 bile yap gibi akıcı ama PB kasıyor.Oyunu şöyle izah edeyim yükledim 1 saat oynadım ve sildim.Warrocktaki laglar yerine orda yok olup arkanızda biten oyuncular var
Şu an ne durumda bilmiyorum ama silah sesleri , hasarları , nişan alma sitemi hiçbirisi oturmamış. Yani şu anda PB oynayacağınıza AVA oynayın daha iyi .
PB tamamen fiyasko . Diğer oyunlardan farklı sadece çevre hazarlarını vaad ediyorlar ancak onuda Optimizasyon(Kasma) yüzünden iyi bulmadım. Ben bu PC ile MW2 yi bitirdim ve azda olsa Online oynadım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. Ama PB de pc intihar ediyor. Arma2 kasması gibi bişey oynamak için 4 çekirdek PC lazım.
12-21-2009, 08:04 PM
(12-21-2009 07:59 PM)Respect Yazılan: [ -> ]Parabellumun kapalı betasını oynadım. Serial gönderilen şanslı kişilerdendim.
Fakat oyun benim bilgisyarımı bayağı zorladı. Modern Warfare 2 bile yap gibi akıcı ama PB kasıyor.Oyunu şöyle izah edeyim yükledim 1 saat oynadım ve sildim.Warrocktaki laglar yerine orda yok olup arkanızda biten oyuncular var![]()
Okadar çok kasıyomu ya

TaTy
12-21-2009, 08:18 PM
12-21-2009, 08:58 PM
warrock 

Sherlock
12-21-2009, 10:36 PM
Her ne kadar hacki,lagı,bugu da olsa WR'ye sırt dönmek zordur.
12-22-2009, 12:02 AM
Teşekkürler arkadaşlar. 

01-09-2010, 08:51 AM
WarRock
(L)
(L)
01-09-2010, 09:37 AM
Warrock<3
01-10-2010, 04:39 PM
Warrock Forever