Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR Rekorlar Albümü Ödülleri [ 40 Adet Gold Premium ]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Uzun zamandır Rekorlar Albümü nü için bir ödül taslağı planlıyor vede yazın gelmesini bekliyordum. XGameTR Sponsorluğunda sonunda bunu gerçekleştireceğiz.

Öncelikle WarrockTR Rekorlar Albümü ne Ulaşmak için tıklayınız

Burada 4 ana kategori var vede toplam alt grup sayısı ise 18

8 CQC
3 Urban
3 Battle
4 Zombie

Bu 18 kategoriden belirlediğimiz 8 kategori'nin ilk 5'ine yerleşen oyuncuların hepsine 3 Günlük Gold Premium vereceğiz.

Her 2 haftada bir bir kategorinin ilk 5'i ödüllendirilecektir.

Bundan öte her oyuncu bulunduğu sıralama ile puan kazanacaktır vede genel bir puan sıralaması olacak. O puan sıralamasının tepesinde olan kişi veya kişilere daha özel bir ödül verilebilir

Bundan bir kez daha öte olarak genel sıralamanın tepesindeki 10 kişi oyun içinde Hızır ile ortak bir odada görüştürülecektir ( Bunu daha kendisiyle konuşmadım aslında Hızır'ında olduğu bir event yapacaktım ama eventta lag hack fındık fıstık olduğu için bundan sonra Warrock buluşmaları dışında hiç bir şekilde bireysel veya clansal bir turnuva düşünmüyorum mevcut şartlar altında - durum böyle olunca tahmini olarak bundan bir 2 ay sonra bu tip oyun içi uzun soluklu bir konferans verdirebilirim )

Her oyuncu sadece 1 tane ödül alabilir yani 2 ayrı branştan ödül alamazsınız ama Genel sıralamada ödül alabilirsiniz

Maddeler vede şartlar daha kesin oluşmadığı için ileriki zamanlarda değişiklikler gösterebilirler.

Trafsızlık sebebiyle WarrockTR Sitesinde Görevli olanlar bu etkinliklerden ne yazıkki ödül alamazlar
Guzel uygulama sıralamanın tepesindeki 10 kişi oyun içinde Hızır ile ortak bir odada görüştürülecektir
bunu tam anlamadım
fazla bişe anlamadım ama güzel bişe Smile
Güzel bir uygulama beyfendi
her bölüme uygulamanız iyi olmuş en azından bir bölüme yığılma olmaz Big Grin özden abi elini biraz daha açsaydın keşke Big Grin
Oyun yetkilisiyle görüşmek için dereceye girmek gerekiyorBig Grin Big Grin
hızırla gorusmesekte olur aslında onun yerıne 30 gun pre ıyı olur beyfendi

TaTy

(06-30-2011 09:16 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]fazla bişe anlamadım ama güzel bişe Smile

Big Grin
Hadi hayırlısı Smile
Güzel ödüller . Hızır'la görüşmeye gerek yok en nihayetinde sorular belli . Hack ne zaman bitcek vb. sorular oda her zaman ki gibi" çözümler arıyoruz sizde önerilerinizi tıcket ile yollayın değerlendirelim" dicek Big Grin bu tür sorular olur en fazla o yüzden gerek yok hızıra Smile Onun dışında çok güzel bir uygulama çok başarılı olacağına inanıyorum ^^
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler