Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tp ve Afk nin açılımları ne?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-07-2011 03:19 AM)RaZe Yazılan: [ -> ]
(06-30-2011 06:15 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]evet tp teleport, bilgisayar hızı düşük olan kişiler ışınlanıyormuş gibi görünürler, yani sen yürüyorsun mariende baseden çatıya karşı takım seni bi basede bi çatıda görüyor.

Bilgisayar değil, internet hızı yavaş olursa TP olunur Tongue

(07-07-2011 03:15 AM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ]Google mağara dili kullanıyo resmen "uzakta klavyeden" nasıl bi mantık ya Big Grin

Fail. Sen forumu bırakmamışmıydın ? o.O

sadece internet hızı etkili değilki, pcnin hızıda etkilidir. eğer senin pc yavaşsa warrocku kastıra kastıra oynarsın ve tp oluyormuş gibi görünürsün Wink
(A)klım (F)ikrim (K)arıda
(07-07-2011 03:15 AM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ]Google mağara dili kullanıyo resmen "uzakta klavyeden" nasıl bi mantık ya Big Grin

Fail. Sen forumu bırakmamışmıydın ? o.O

EDİT: Veee.. Yorup yapmıştın ve silmişsin yorum aynen şöyleydi "Ben forumu bıraktım, benim forumla ilgili birşey yazdığımı gördün mü?" demiştin, saçma olduğunu anladığın için sildin sanırım. Neyse 2-3 alıntı yapıp geldim,

(07-07-2011 01:59 AM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ]Forumu bırakmaya karar veren kullanıcılardanım, geri döneceğimi sanmıyorum. Geri dönsem bile tek bir mesaj daha atmayacağımı düşünüyorum.WARROCKTR'nin zaman geçirilmeye değecek bir forum olduğunu düşünmüştüm fakat yanılmışım.
(07-07-2011 03:28 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(07-07-2011 03:17 AM)RaZe Yazılan: [ -> ]Söz ettiğin gibi bir forum olsaydı emin ol ben ve çoğu kullanıcı burada bulunmazdı.Daima WTR \m/ :DSende kendine iyi bak, hayatında başarılar dilerim.
Çok dediğin kullanıcı kim düzenli online kimler var adam akıllı açıklarmısın bana
Açıklamama gerek yok ki? Ana sayfada, sayfanın en altına gel bak. Bilgisayara geçince ayrıyetten birçok isim sayabilirim.
(07-07-2011 03:31 AM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ]
(07-07-2011 03:28 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(07-07-2011 03:17 AM)RaZe Yazılan: [ -> ]Söz ettiğin gibi bir forum olsaydı emin ol ben ve çoğu kullanıcı burada bulunmazdı.Daima WTR \m/ :DSende kendine iyi bak, hayatında başarılar dilerim.
Çok dediğin kullanıcı kim düzenli online kimler var adam akıllı açıklarmısın bana

ben varDIM Smile Ama forumdan bir köpeği bile uzaklaştırmıyorlarsa zamanımı burda harcamam.

Sen halen gitmedin mi? o.O
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler