Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: System will shut down in 15 seconds
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle iyi günler, açık açık anlatıyım, bilgisayarı açtım internette gezdim az, sonra şehvete gelip erotik video izlemeye karar verdim, izledim internet geçmişini sildim, sonra forumun sayfasını açtım, o anda pcye telefon ve usb girişli fan bağlıydı. bi baktım fan durdu sonra telefon bağlantısı kesildi, pc ye restart attım, siyah bir ekran geldi, american falan bişey yazdı en alttada system will shut down in 15 seconds yazıyordu, sonra kendiliğinden kapandı, 5 dk sonra yeniden denedim açıldı, sizce bunun sebebi bir virüsmüdür yoksa başka bir şeymidir, eğer virüsse warrocktada sorun yaratmayan bir antivürüs programı önerebilirmisiniz? yardımlarınız için teşekkür ederim
Anladığım kadarıyla bilgisayar olması gerektiği gibi kapanmamış o sayfa geldiğinde f2 ye basarsan normal bir şekilde giriş yaparsın. Fanın durması ve bağlantının kesilmesi virüs olabilirmi bilmiyorum. Bilmediğin sitelere girme güvenilir sitelere gir site tavsiyeleri için Haydar Dümen e yazmayı unutma Big Grin
Nod 32 şevhete gelipte bilmediğin sitelere girme herkezin kullandığı klasik siteler neyine yetmiyor.Nod 32 yüklerken bir seçenek var onu seçtiğin zaman warrock açarken sorun yapmıyor ama güncelleme yaparken ben kapatıyorum.Seninde kapatmanı öneririm.

Programa buradan ulaşabilirsin:http://www.nod32.com.tr/

İnternette bedava keylerini bulmakda sana kalsın bu forumda illegal paylaşım yapılıyormu bilmiyorum.
Haydar Dümene soruyorum şimdi hangi site güvenli, hemen nod 32 indiriyorum victory.gif
(06-30-2011 05:33 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]site tavsiyeleri için Haydar Dümen e yazmayı unutma Big Grin

Ahahaha Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Nod32 indirme , pişman olursun .

Norton 360 indir bilgisayarın iyiyse . 180 gün oluyor kayıtla birlikte .
Referans Adresler