Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çinli kız iphone 4 için bakın neresini satılığa çıkardı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(06-30-2011 07:22 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-30-2011 07:09 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]
(06-30-2011 07:06 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-30-2011 06:50 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Burada çelişki var kızı uzaktan görüp kargo ile teli yolluyorsan ticaret anlayışında bir gariplik olduğunu hissederim yakından göreceksen niye kargo ile teli yolluyorsun oda muamma yasa gunün yorgunlugu yüzünden saçmalamaya başlıyorum Smile)

bak şimdi ben kızın telefon karşılığında vereceğini alacağım sonra ülkeme döneceğim ve telefonu kargoyla göndereceğim Big Grin ama gönderirmiyim bilmiyorum Big Grin

Oraya gidiceksin kız vermesi gereken şeyi vermiyecek öyle geri dönücen Big Grin Ödediğin uçak bileti parasıda cabası Smile

Çini Görmüş Olurum Fenamı Big Grin

+1 İyimser...
Beyler , alacak mısınız ne bu heves ?
tabi la alacaz cok ucuzSmile kacırma fırsatı
(06-30-2011 08:12 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]
(06-30-2011 07:09 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]
(06-30-2011 07:06 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-30-2011 06:50 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Burada çelişki var kızı uzaktan görüp kargo ile teli yolluyorsan ticaret anlayışında bir gariplik olduğunu hissederim yakından göreceksen niye kargo ile teli yolluyorsun oda muamma yasa gunün yorgunlugu yüzünden saçmalamaya başlıyorum Smile)

bak şimdi ben kızın telefon karşılığında vereceğini alacağım sonra ülkeme döneceğim ve telefonu kargoyla göndereceğim Big Grin ama gönderirmiyim bilmiyorum Big Grin

Oraya gidiceksin kız vermesi gereken şeyi vermiyecek öyle geri dönücen Big Grin Ödediğin uçak bileti parasıda cabası Smile

tıcaretde parayı göndermeden satıcı malı göndermıyor sen alıcıysan ılk sen göndereceksın sonra o sana yolluyacak anladınmıBig Grin

Şimdi Biz Kayseriliyik Bilionmu Big Grin Ticari zekamız fazladır adamı suya götürür susuz getiririz Big Grin yani o yüzden merak etme Big Grin
çin malı Smile
ozaman lafım yok meteBig Grin babamlar az anlatmıyor bu kayserilerin tıcaretınıBig Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler