(06-30-2011 04:29 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]2.000 liraya bilgisayar alma devri bende bir 4 yıl önce tarih oldu. 800 liraya Ps3 alırsın 4 yıl PC'den 10 kat rahat oynarsın. PS3'de kasan oyun olmamak ile grafik ayarları diye bir şey yoktur =D Zaten max. Tek sakat yeri oyunlarda kaynaklanıyor hep orjinal almanız lazım ama bende şuan Fifa 2011,Nfs Shift 2, GT5,Colin Mcrea Dirt3 var vede yetiyor yani. Bilgisayar'a bile epeydir oyun indirmiyorum. Kaldı ki online oynama avantajı var.
Heleki Sony sallantıdayken PS3 almak en iyi yatırım olacaktır.
bende ps3 te fps oyun oynayanları anlamıyorum.joystikle nasıl zevk alıyorlar yarış futbol tps oyunlar özellikle godofwar fanatiğiyim ama fps çok kötü geliyor konsolda.
(06-30-2011 04:57 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ] (06-30-2011 04:29 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]2.000 liraya bilgisayar alma devri bende bir 4 yıl önce tarih oldu. 800 liraya Ps3 alırsın 4 yıl PC'den 10 kat rahat oynarsın. PS3'de kasan oyun olmamak ile grafik ayarları diye bir şey yoktur =D Zaten max. Tek sakat yeri oyunlarda kaynaklanıyor hep orjinal almanız lazım ama bende şuan Fifa 2011,Nfs Shift 2, GT5,Colin Mcrea Dirt3 var vede yetiyor yani. Bilgisayar'a bile epeydir oyun indirmiyorum. Kaldı ki online oynama avantajı var.
Heleki Sony sallantıdayken PS3 almak en iyi yatırım olacaktır.
bende ps3 te fps oyun oynayanları anlamıyorum.joystikle nasıl zevk alıyorlar yarış futbol tps oyunlar özellikle godofwar fanatiğiyim ama fps çok kötü geliyor konsolda.
Fps oyunları PS3 ten çok XBox ta oynamak lazım. Joystick bakımından Xbox çok daha rahat ve kullanışlı. Ama Ps3 te oynamakta zevklidir

Online fps oyunlarda karşıdakilerde aynı konsolu kullandığından dezavantaj durumuda olmuyor. Alışmak lazım herşeyden önce tabii.
ps3 bana göre şöyle zevki çıkıyor hd +led plazma+tüm çıkışları blueray olucak o zaman muhteşem bir zevki çıkıyor yoksa evdeki 82 ekranla tadı çıkmaz

ha birde ses sistemini unutmayalım 5+1 odanın her köşesinde

Pehh bende pc almayı düşünüyordum. Şimdi arada kaldım ha. En iyisi hem pc hem ps3 alim ben

(06-30-2011 02:56 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Adamlar işi biliyor bad company ise grafik motorları yapıp müşteri sayısını azaltıyor.Ama Cod motor yapmayıp dandik bilgisayar ve iyi bilgisayarda bile oyununun oynanmasını sağlıyor Cod daki yaratıcılık hayal gücü ve senaryoyu Bad company asla yakalıyamaz ve ne kadar savaşsalar kazanan Cod olacaktır.Zaten Dice'ın grafik motorunda bir yarışa girmesi aptallık şuan dünyanın en iyi ve en pahalı grafik motoru cryengine belli başlı ülkelerin orduları satın almış yani tahtını sallarsın ama indiremezsin.Cod işi biliyor Company kendi çapında bir şeyler yapıyor.Kazanan belli zaten cod serisi belli bir yer etmiş company cod ye rakip bile olamaz eğer bir rakip olacaksa oda medal of honor olmalıdır.
O savaşı çoktan Battlefield kazandı.
FPS oyunlarında devrim niteliğinde olan bina yıkılması FROSTBITE grafik motorundaydı.
Asıl Call of Duty, Battlefield'a rakip bile olamaz.
Battlefield askeri simulasyon ise CoD yanında arcade kalır.
Call of Duty'nin yaş ortalamasıyla, BF'nin yaş ortalamasıda göz önüne alınmalı.
16+ yaşda BF oynayanların sayısı daha fazladır.
Önemli olan satış rakamı değil güncel oynayan rakam.
(06-30-2011 06:46 PM)V. Makarov Yazılan: [ -> ] (06-30-2011 02:56 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Adamlar işi biliyor bad company ise grafik motorları yapıp müşteri sayısını azaltıyor.Ama Cod motor yapmayıp dandik bilgisayar ve iyi bilgisayarda bile oyununun oynanmasını sağlıyor Cod daki yaratıcılık hayal gücü ve senaryoyu Bad company asla yakalıyamaz ve ne kadar savaşsalar kazanan Cod olacaktır.Zaten Dice'ın grafik motorunda bir yarışa girmesi aptallık şuan dünyanın en iyi ve en pahalı grafik motoru cryengine belli başlı ülkelerin orduları satın almış yani tahtını sallarsın ama indiremezsin.Cod işi biliyor Company kendi çapında bir şeyler yapıyor.Kazanan belli zaten cod serisi belli bir yer etmiş company cod ye rakip bile olamaz eğer bir rakip olacaksa oda medal of honor olmalıdır.
O savaşı çoktan Battlefield kazandı.
FPS oyunlarında devrim niteliğinde olan bina yıkılması FROSTBITE grafik motorundaydı.
Asıl Call of Duty, Battlefield'a rakip bile olamaz.
Battlefield askeri simulasyon ise CoD yanında arcade kalır.
Call of Duty'nin yaş ortalamasıyla, BF'nin yaş ortalamasıda göz önüne alınmalı.
16+ yaşda BF oynayanların sayısı daha fazladır.
Önemli olan satış rakamı değil güncel oynayan rakam.
şöyle birşey var ama oyun motoru eğerki daha çok özellik isteyen bilgisayarlarda daha iyi çalışıyorsa bu tabikide yüksek kesimin alacağı pcde çalışırki bunu 15yaşındaki bir çocuğun babasına tutturup alacağı pc olamaz yaş oratalamasından bakmak bence yanlış sadece online olan bir oyun olsa tamam yaş gerçekten önemli bir faktör fakat bu hem single hem multi olan bir oyunda gereksiz bir ölçüt ki bence codun yaptığı daha doğru her oyun şirketi oyun motoru yaptığını düşünüsek ki bu şirketler arasında rekabete yol açıp daha iyisini gelişştirmeye yönelir o zaman oyun piyasası çöker

Oyun başlar başlamaz havaya sallamasyon bıçağı fırlatıp 2-3 kişi vurduran bir oyunmu ? pehhh (COD)
Aslında COD çokta iyi yapıyor,çoluk çocuk takımı COD'da Yaşını başını almış oyuncular BF de bu kadar basit.
Adam zombi mod istiyor ya

(COD)