1 hafta sonra vatan bilgisayardan yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim. açılan konulara baktım, şu sistem gözüme çarptı, sizce bu pc call of duty, battlefield gibi oyunları yüksek çözünürlükte kasma yapmadan oynatır mı? bunlarda kasma yapmayan pc herhalde warrocktada kasma yapmaz

monitör olarak eski monütörümü kullanacam. işte sistem :
İşlemci: AMD PHENOM II X4 955 BLACK EDITION AM3 3.2GHZ 8MB CACHE 45NM İŞLEMCI (229 tl)
Anakart: MSI 870-C45 AMD 770/SB710 AM3 DDR3 1600MHZ (O.C.) ANAKART
( 152 tl)
Ekran Kartı: AXLE GTS250 1GB 256BIT DDR3 NVIDIA DX10 EKRAN KARTI (194 tl)
RAM: CORSAIR 4GB (2*2GB) XMS3 1600MHZ DDR3 CL9 DUAL KIT RAM
(97 tl)
Soğutucu: THERMALTAKE X5 ORB FX 2 MAVİ INTEL LGA775 & AMD AM2/AM2+/AM3 CPU SOĞUTUCU ( 58 tl)
Hard Disk: SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK ( 107 tl)
Kasa: AOPEN NAGAS G6 550W SIYAH OYUNCU KASASI ( 196 tl )
Oyun için hazırlıyorsan bende vatandan toplattım ama 2mılyara yakın ödemıstım zamanında amd yerine ıntel nvidia yerine atı vermıstı adam oyun için ayrıca sana sunuda söylim bütcende sıkıntı yoksa yada butcenın sınırına kadar parcaları zorlamanı tavsıye ederım cunku kasa toplattıgın ıcın bu kasayı uzun bır sure kullanacagın ıcın ıyısını al derim ginede karar senin bu arada bu dıkkatımı cektı içim fesat galiba

) (O.C.) ANAKART
monitörün çözünürlüğü ne bilmiyorum ama o ekran kartıyla o dediğin oyunları bırak full açmayı low ayarda akıcı oynatsın yeter.
peki vatana gitsem de oradaki adamlara söylesem benim bütçem şu, oyun için istiyorum desem pc yi hiç kastırmayacak şekilde hazırlarlar değil mi ?
Bende " GForce PALIT GTS250 1GB 256 BIT DDR3" ekran kartı var şuana kadar (son çıkan oyunlarda dahil) max ayarda kasmadan oynadım
(06-29-2011 09:26 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Bende " GForce PALIT GTS250 1GB 256 BIT DDR3" ekran kartı var şuana kadar (son çıkan oyunlarda dahil) max ayarda kasmadan oynadım
Saçmaladın resmen. DDR3 olan bir ekran kartı ve birde GTS400 seviyesindede değil GTS250 diyorsun. O ekran kartıyla son çıkan oyunları max ayarda oynaman imkansız
Arkadaşım ekran kartın çok zayıf ve DX10. Öncelikle DX11 Ekran kartı alman şart. Günümüz ve ilerde çıkacak oyunlar için geleceğe yatırımdır. en az 1 gb ve 256 bitlik bir ekran kartı alırsan süper olur.
Nvidia'mı istiyorsun ? Ben sana hem ucuz hemde ilerdede işini görücek bir ekran kartı tavsiye edebilirim. Sen ekran kartı bütçeni ne kadar aşabileceksin onu söyle gerisini bana bırak
Bu sisteme bu ekran kartı olmamış ekran kartını değiştirmelisin DX 11 almalısın.
(06-29-2011 11:00 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ] (06-29-2011 09:26 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Bende " GForce PALIT GTS250 1GB 256 BIT DDR3" ekran kartı var şuana kadar (son çıkan oyunlarda dahil) max ayarda kasmadan oynadım
Saçmaladın resmen. DDR3 olan bir ekran kartı ve birde GTS400 seviyesindede değil GTS250 diyorsun. O ekran kartıyla son çıkan oyunları max ayarda oynaman imkansız
Arkadaşım ekran kartın çok zayıf ve DX10. Öncelikle DX11 Ekran kartı alman şart. Günümüz ve ilerde çıkacak oyunlar için geleceğe yatırımdır. en az 1 gb ve 256 bitlik bir ekran kartı alırsan süper olur.
Nvidia'mı istiyorsun ? Ben sana hem ucuz hemde ilerdede işini görücek bir ekran kartı tavsiye edebilirim. Sen ekran kartı bütçeni ne kadar aşabileceksin onu söyle gerisini bana bırak
Sana yemin edebilirim

Cod,BF,Crysis gibi oyunları en yüksek ayarlarda & çözünürlükte oynamadıysam charım banlansın daha ne diyim

(06-30-2011 12:03 AM)tommy34 Yazılan: [ -> ] (06-29-2011 11:00 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ] (06-29-2011 09:26 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Bende " GForce PALIT GTS250 1GB 256 BIT DDR3" ekran kartı var şuana kadar (son çıkan oyunlarda dahil) max ayarda kasmadan oynadım
Sana yemin edebilirim
Cod,BF,Crysis gibi oyunları en yüksek ayarlarda & çözünürlükte oynamadıysam charım banlansın daha ne diyim 
SS koyarmısın ?
Bu arada tek ekran kartı demi SLİ falan yok ?
(06-30-2011 12:08 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ] (06-30-2011 12:03 AM)tommy34 Yazılan: [ -> ] (06-29-2011 11:00 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ] (06-29-2011 09:26 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Bende " GForce PALIT GTS250 1GB 256 BIT DDR3" ekran kartı var şuana kadar (son çıkan oyunlarda dahil) max ayarda kasmadan oynadım
Sana yemin edebilirim
SS koyarmısın ?
Bu arada tek ekran kartı demi SLİ falan yok ?
SLI falan pek anlamam ama kutusunda yazıyor öyle birşey. Ekran kartı böyle birşey bilmiyorum dışardan anlaşırlı mı ?
Ayrıca nasıl bir SS çekmemi istiyorsan anlat yarın çekip foruma koyayım