O duvarın içinden bakmak falan hepsi teknik olarak ban sebebi olan bugdur. Eskiden özellikle Velruf DERB'de kumun içine girerlerdi sürünerek vede oradan epey kişi banlanıyordu
yaw arkadaş işin gücün yok buna mı taktın oyunda o kadar hack var pwlvl var sen nelerle uğraşıyosun . . .
ya o kadar powerlevel ssleri videoları attım, adamların dediği cevap bu "thank you for contacting about us, we have GMs .... " şeyler yazıyordu. allah bilir attığım linkede bakmamışlardır
Kutu bugları ban sebebidir diğer buglarda ban yemessin
(06-29-2011 07:02 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]yaw arkadaş işin gücün yok buna mı taktın oyunda o kadar hack var pwlvl var sen nelerle uğraşıyosun . . .
bu seni ilgilendirirmi e madem merak ettin soluyum bu adam bana küfür etti sadece bana deil annemede daha fazla açmak istemiyorum o ss lerde var ama koyamam çok terbiyesiz bir insan...

(06-29-2011 07:06 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]ya o kadar powerlevel ssleri videoları attım, adamların dediği cevap bu "thank you for contacting about us, we have GMs .... " şeyler yazıyordu. allah bilir attığım linkede bakmamışlardır
olmazsa Hızıra yollarız
ama Hızıra da nasıl yollucam onu tam bilmiyorum..
evet ticket attım içinde ss ile birlikte umarım bu adam ban yer
evet ticket attım içinde ss ile birlikte umarım bu adam ban yer
(06-29-2011 07:17 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ] (06-29-2011 07:02 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]yaw arkadaş işin gücün yok buna mı taktın oyunda o kadar hack var pwlvl var sen nelerle uğraşıyosun . . .
bu seni ilgilendirirmi e madem merak ettin soluyum bu adam bana küfür etti sadece bana deil annemede daha fazla açmak istemiyorum o ss lerde var ama koyamam çok terbiyesiz bir insan...
(06-29-2011 07:06 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]ya o kadar powerlevel ssleri videoları attım, adamların dediği cevap bu "thank you for contacting about us, we have GMs .... " şeyler yazıyordu. allah bilir attığım linkede bakmamışlardır
olmazsa Hızıra yollarız
ama Hızıra da nasıl yollucam onu tam bilmiyorum..
Hocam Hızır'a resmi warrock forumdan mesaj atcaksın da ben küfür ss si attım Hızır'a ss kabul etmiyoruz filan dedi.

Bana bug yapmanın bir bann sebebi olması açıkcası saçma geliyor...
Bencede mantıksız. Arkadaşım senin açığınsa düzelt yapan adamda kabahat arıyorlar.
Bence de oyunda oyuncu kalmaz.Sabahtan akşama khali oynasan en az 100 tane bug yapan bulursun.