Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ölmeden kazanamazsın :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet beyler cinslik abidesi bir oyunla karşınızdayım. Oyunun adı Süper Karoshi. 60 Bölümü var. Nasıl oynandığını size maddeler halinde açıklayayım ;

1. Oyuna başlayın.
2. Ölün Big GrinBig Grin

Evet yanlış duymadınız öleceksiniz.Oyunun amacı ölmek Ama o kadar kolay değil ve bağımlılık yapabilir.Ben oyunu bitirdim takıldığınız bölüm olursa sorabilirsiniz.

ahada burdan oyuna ulaşabilirsiniz.

(Ç)alıntıdır Big Grin
(06-29-2011 12:18 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]1. Oyuna başlayın.
2. Ölün Big GrinBig Grin

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ahada takıldım yaw the end yazıyor başka bir şey yok Big Grin
the end dedi of gerçekten çok zevkliydi Big Grin
The end deyince bitmiyor sola doğru sürüyün ölüyosunuz devam ediyo oyun Big Grin
Armor games oyunları hep böyle cinslik saçmalık içerir. Hayranım o siteye ya SmileSmileSmile
the end cıkınca yürü diken çıkıyormuş Big Grin
(06-29-2011 12:18 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Evet beyler cinslik abidesi bir oyunla karşınızdayım. Oyunun adı Süper Karoshi. 60 Bölümü var. Nasıl oynandığını size maddeler halinde açıklayayım ;

1. Oyuna başlayın.
2. Ölün Big GrinBig Grin

Evet yanlış duymadınız öleceksiniz.Oyunun amacı ölmek Ama o kadar kolay değil ve bağımlılık yapabilir.Ben oyunu bitirdim takıldığınız bölüm olursa sorabilirsiniz.

ahada burdan oyuna ulaşabilirsiniz.

4 is enough i tell you bölümünde kaldım ben daha geçen haber versinde öğreneyim nasıl geçeceğimi Big Grin

(Ç)alıntıdır Big Grin

Yardım stayla Big Grin 4 is enough da 4 kez zıplayabiliyorsun toplam. Dikkatli zıpla ^^
4 kez zıplama hakkın var uzaklara zıplamaya çalış Big Grin Ben de Sarı K harfinin olduğu yerde kaldım Big Grin
sarı ''K'2 harfine geldim ee Big Grin
K da k nın altına gelın ''k'' basın Big GrinBig GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler