06-29-2011, 09:57 AM
Beyler Dün Akşam Camiye Biraz Erken Gittim Hoca Efendiyi Dinlemeye Değişik Bilgiler Veriyor. Söylediklerinden bir taneside; "Beyinde Bir çok merkez vardır bu merkezler vücudumuzdaki her olay için komut verirler fakat kalp beyinden emir almaksızın kendi başına çalışır kendi kararlarını kendisi verir yani kalbinde beyin gibi kendine özel bir takım merkezleri vardır. Bu Merkezler Hz.Peygamber (s.a.v.) 'de de vardır. Fakat Hz Peygamber (s.a.v.) kalbinden ameliyat oluş ve bu kalpteki merkezler beyinden emir almaya başlamış ve böylece alemden aleme geçiş yapabilmiştir"
Bunu duyuncu telefonuma hocanın söylediklerini yazdım. Bazılarınız Şöyle Düşünebilir Sen İnanmıyormusun ne demek istiyorsunhaşa ben böyle bir şeyi sorgulamıyorum sorgulamak banada düşmez fakat size sormak istedim merakımdan böyle birşey olmuşmudur?
Kayserideki Camilerden birinde dinleyen olmuşsa bunu duymuştur.
Bunu duyuncu telefonuma hocanın söylediklerini yazdım. Bazılarınız Şöyle Düşünebilir Sen İnanmıyormusun ne demek istiyorsunhaşa ben böyle bir şeyi sorgulamıyorum sorgulamak banada düşmez fakat size sormak istedim merakımdan böyle birşey olmuşmudur?
Kayserideki Camilerden birinde dinleyen olmuşsa bunu duymuştur.