06-28-2011, 08:29 PM
(06-28-2011 09:08 AM)Sayanora Yazılan: [ -> ]Selam arakadaşlar herkesin Miraç kandili mübarek olsun hayırlı olmasını diliyorum ve tüm clan adına bu duyuruyu yapıyorum .
Arkadaşlar bizi bilen bliyor Ben tekrardan bunu yapmak istedim Bu arkadaşlarla ilerde mutlaka bir sorunlar olucak Herkez özgürdür kimseye diyemeyiz neden açtın niye açıyorsun hakkımızda yok zaten fakat bilmenizi istiyorum power lv yapıp üçgünde nc atıp clan kuran arkadaşlar için sölüyorum . ata clanın aynısını açmışlar hayırlı olsun oyunda inşallah güzel oynarlar kimseyede sıkıntı yaratmazlar göndermiş olduğum linke bakan vardır ben tekrardan göndericem bilginiz olsun http://gamersfirst.ekolay.net/warrock/?q...4&tag=atta İkinci bir konu bizim ATA ve NBK clanı Ufak çaplı olsada turnuvaya girdi bazı sıkıntılardan sonra olmadı bizim kendi içimizde ! bazı kurallar vardı turnuvada ( tw herkez gibi bizde kabul ettik ve kimseye itiraz etmedik Hatta ben bir duyuru yapmıştım ne olursa olsun biz istemiycez hack oyunu bilmeyen arkadaşlar programla oynayan arkadaşlardan dahi biz tw istemiycez böyle bir konu yolladım ) Hatta bizim ezik nbkinvinite özgün Kardeşimize defalarca hakaretler ve itirafarda bulunmalarına rağmen ben izin verdim ve girdiler birşeyde bulamadılar arkalarına bakarak çıktılar . Şimdi arkadaşlar bizim kimseye kendi özelimizi vermek gibi bir ihtiyacımız yok hatta vermiycez işine gelen adam odaya girer oynar işine gelmeyen ( esc basarsın çıkarsın ) Warrock oyununda böyle bir kural yok tw ver kuralı saçma salak işlerle biz uğraşmıyoruz oyunu iyi biliyorsan bayadır oynamışsan bu arkadaşla oynadığın zaman hack olduğu veya olmadığını zaten anlarsın odaya almassın olur biter. tabiki sen attığında o yüzsüz ve haysiyetinden ödün vermiş biriyse ona birşey diyemiycem : ) Zaten biz sıkıntı yaşayacağımız clanlarla maçta yapmıyoruz Feyyaz izin vermiyor maç konuları ondan sorulur İkinci bir konu maç isteyen arkadaş feyyaz arkadaşımıza özelden yazışabilir Şimdilik aklımdakiler bunlar feyyaz geldiğinde bakar ekleyeceği birşey varsa ekler Tekrardan güzel bir gece geçirmenizi diliyorum bu mubarek gece çok önemli bir gece arkadaşlar ...