Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: CHP Mecliste Yemin Etmeyecek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Normalde siyasi konu açmam açtırmam ama bunu açma ihtiyacı duydum. Kılıçdaroğlu şuan canlı yayında CHP'nin mecliste yemin etmeyeceğini açıkladı.

Ülkenin geleceğini etkilemesini beklenen bir gelişme olduğu için duyurusunu yapma ihtiyacı buldum. Konuyu kitleyip düşünce özgürlüğünüzü kısıtlamak istemiyorum lakin FORUM KURALLARIda açık bu konuda. Siyasetin cıvığını çıkarmadan diğer partilere vs taş atmadan yorum atabilirsiniz ama konu kitlenmenin eşiğinde olarak açılıyor. Warrock forumu olmasada konu eksisozluk gibi açık kalsa keşke ama elimden bu kadar geliyor
Ne hakkında xD
CHP hakkını arayacaktır.
Halkın seçtiği milletvekilini meclise sokmamak ne kadar demokratikdir, bilinmez.

Yemin etmeyen milletvekili komisyona giremez, ne kadar devam eder bu eylem bilmiyorum ama gayet mantıklı.
Zamanında bir vekilde seçilememişti CHP onu halk seçtiği için meclise sokturmuştu. Destek vermişti. İsim vermeyim şimdi araştıran kim olduğunu bulur.

eğer sorun olmayacaksa isim veririm.
olacağı buydu isim vermek yasaktı* bir takım yerin suçu
Şahsen fikrim PKK üyesi olmakdan ve pkk ya lojistik destek sağlamaktan hapis yatmış kişilerin CHP millet vekili adayı olarak gösterilmisi beni büyük ölüçüde üzmüş akabinde diyarbakır mitinginde türk bayrağı olmaması dikkatimi çekmiştir. Yargı bağımsızdır verilen karara bir lider olarak saygı duyması gerekirdi çok yanlış bir hareket
CHP istediğini alamayacak önce hapis istemiyle yarğılanan insanları millet vekili yapıp cezalarını düşürmeye çalıştı sonra bu meclise gitmeme kararı BDP'nin bağımsızlarının vede CHP'nin meclise gitmeme kararı demokrasiye vurulan büyük bir darbedir Kısaca CHP ve BDP yi anlamak mümkün değil.
Herkes ayrı bi telden konuşuyorda.Engin Alan ne olacak ? Bu adam ordunun içinden gelme vatan,millet sevdalısı bi insan ve yargılandığı konuya bak.Mhp'nin yaptığı işleride görmüş olduk.Engin Alan gibi bi komutanı silip atmak bu kadar kolaymı ? Diğer tutuklananları söylemiyorum bile...
Bir CHP'li olarak konuşuyorum;
Seçilen milletvekillerinin meclise alınmaması bana göre son derece yanlış bir durum. Bunun karşılığında verilen tepki yani yemin etmemek bence daha da yanlış bi uygulama. Daha farklı çözüm yollarına gidilmeliydi yanlış bir karar oldu.
(06-28-2011 03:18 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Bir CHP'li olarak konuşuyorum;
Seçilen milletvekillerinin meclise alınmaması bana göre son derece yanlış bir durum. Bunun karşılığında verilen tepki yani yemin etmemek bence daha da yanlış bi uygulama. Daha farklı çözüm yollarına gidilmeliydi yanlış bir karar oldu.

Bende bir CHP li olarak söylüyorum;

Cezası kesinleşmiş kişileri milletvekili adayı gösterip sonrada meclise alınmadı diye konuşmak dahada yanlış bir durum.
Ne yazık ki günümüz demokrasi sisteminde, seçilen vekiller bazı yetki sahiplerinin çıkarları için meclise tebliğ edilemiyor. Eh tabiki düşünce hak ve sahipleri de, kendi düşüncelerini savunabilmek yada çoğunluğu kazanmak amacıyla böyle eylemler yapacaktır. Ben tepkiyi doğru buluyorum..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler