06-28-2011, 01:04 AM
06-28-2011, 01:06 AM
Bu mübarek gece kötü anlar yaşayan arkadaşlarımıza, abilerimize, teyzelerimize, kardeşlerimize kısacası tüm müslüman insanlarına Allah-u Teala yar ve yardımcıları olsun. Dualarımızı eksik etmeyelim.
06-28-2011, 01:08 AM
İnşallah ciddi değildir durum.
06-28-2011, 01:11 AM
(06-28-2011 01:06 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Bu mübarek gece kötü anlar yaşayan arkadaşlarımıza, abilerimize, teyzelerimize, kardeşlerimize kısacası tüm müslüman insanlarına Allah-u Teala yar ve yardımcıları olsun. Dualarımızı eksik etmeyelim.
amin.
06-28-2011, 01:34 AM
Türkiye'de bulunan fay hatları ve breşleri, yaklaşık 70 yıldır bilinmektedir.Rahmetli Prof.Dr. İhsan Ketin(Jeolog), Türkiye'nin fay haritasını ortaya çıkararak, yapılaşmaya uygun olmayan alanları belirlemiş, ne yazık ki tavsiyelerine uyulmamıştır.
Deprem bir felaket değildir.Asıl felaket, bilim adamlarının tespitlerini ciddiye almamak ve "Allah bizi korur, depremlerde kötü insanlar ölür" mantığıyla; Her şeyi fizik ve matematik kurallarıyla yaratan Yüce Yaratıcıyı kendilerine malzeme yapmaya çalışan ve bilimsel gerçekleri de reddeden zihniyetlerin cehaletidir.
İşte böyle taasubi bir inanç ve müdavimleri, Yüce Allah'ın mantığını ve hayatın gerçeğini kavramak isteyen gençlerimiz önünde büyük bir engel teşkil etmektedirler.
Türkiye'nin her zerresi, yapılaşmaya müsait alan ve kaliteli inşaat imalatı ile Yüce Milletimizin en mükemmel bir şekilde yaşaması için bilimsel olarak tespit edilmiştir.Bu gerçek, İnsafsız ve vicdansızların himayesine terk edildiğinde, kayıp ve ziyan verilmemesi mümkün olmayacaktır.
Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Deprem bir felaket değildir.Asıl felaket, bilim adamlarının tespitlerini ciddiye almamak ve "Allah bizi korur, depremlerde kötü insanlar ölür" mantığıyla; Her şeyi fizik ve matematik kurallarıyla yaratan Yüce Yaratıcıyı kendilerine malzeme yapmaya çalışan ve bilimsel gerçekleri de reddeden zihniyetlerin cehaletidir.
İşte böyle taasubi bir inanç ve müdavimleri, Yüce Allah'ın mantığını ve hayatın gerçeğini kavramak isteyen gençlerimiz önünde büyük bir engel teşkil etmektedirler.
Türkiye'nin her zerresi, yapılaşmaya müsait alan ve kaliteli inşaat imalatı ile Yüce Milletimizin en mükemmel bir şekilde yaşaması için bilimsel olarak tespit edilmiştir.Bu gerçek, İnsafsız ve vicdansızların himayesine terk edildiğinde, kayıp ve ziyan verilmemesi mümkün olmayacaktır.
Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
06-28-2011, 01:36 AM
Burda da hissedildi, Allah yardım etsin zarar görenlere.
06-28-2011, 02:26 AM
(06-28-2011 01:11 AM)erzincantr Yazılan: [ -> ](06-28-2011 01:06 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Bu mübarek gece kötü anlar yaşayan arkadaşlarımıza, abilerimize, teyzelerimize, kardeşlerimize kısacası tüm müslüman insanlarına Allah-u Teala yar ve yardımcıları olsun. Dualarımızı eksik etmeyelim.
amin.
06-28-2011, 01:36 PM
Allah yardımcıları olsun .
06-28-2011, 02:17 PM
allah yardım etsin 
allah yardım etsin

allah yardım etsin